shutterstock
StoryEditor

Koronavírus neobchádza ani Hollywood. Ďalší známy herec hlási nákazu smrteľným vírusom

17.03.2020, 08:00
Celebrity
Herec sa dal testovať po tom, čo bol v kontakte s osobou nakazenou koronavírusom.

47-ročný britský herec Idris Elba, ktorý sa objavil vo filmoch ako Avengers či Rýchlo a zbesilo, informoval fanúšikov o svojom zdravotnom stave prostredníctvom sociálnej siete Twitter. Idris sa nechal testovať po tom, čo bol v kontakte s osobou, u ktorej sa vírus potvrdil, aj keď sám nevykazoval žiadne príznaky.

,,Dal som sa otestovať, pretože som si uvedomil, že som bol v kontakte s niekym, kto je nakazeným. To som sa dozvedel minulý piatok, odvtedy som bol v karanténe, nechal som si okamžite spraviť test a dnes prišli výsledky," uviedol vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti. V domácej izolácii s ním je aj jeho manželka Sabrina.

Idris ďalej apeluje aj na ostatných. ,,Situácia je vážna. Teraz je skutočne načase myslieť na dodržiavanie vzdialenosti, umývaniu rúk. Sú tu ľudia, ktorí nevykazujú žiadne symptómy a predsa to môžu jednoducho rozšíriť,'' pokračoval herec. 

,,Žijeme v rozdelenom svete, všetci cítime, že je to na nič. Ale teraz je čas na solidaritu. Je tu mnoho ľudí, ktorých životy to zasiahlo,'' ukončil herec a vyzval ľudí, aby sa snažili byť čo najzodpovednejšími. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thanks to @ooreethirah for a great NYE party! #ooreethirah #OOMoments ? @creationsofla

Príspevok, ktorý zdieľa Idris Elba (@idriselba),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 13:22