shutterstock.com
StoryEditor

Rozhodol sa pre dobrovoľnú karanténu. Arnold Schwarzenegger trávi čas spolu s jeho "miláčikmi"

16.03.2020, 16:15
Celebrity
Známy herec, ktorý kvôli svojmu veku (72 rokov) spadá do skupiny ohrozených ľudí, sa rozhodol pre dobrovoľnú izoláciu a vyzýva k tomu aj všetkých ľudí, ktorí tak ešte neurobili. Takto si svoj čas v karanténe kráti so svojimi domácimi miláčikmi.

Známy herec sa tak snaží ukázať svojim sledovateľom na Instagrame, ale aj celému svetu, aké dôležité je dodržiavanie karantény. Dá sa povedať, že celú situáciu trochu nadľahčil, ale to mu nemôže nikto zazlievať. Trochu zábavy v týchto ťažkých dňoch nikomu neublíži, práve naopak.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Annahita (@fjantigbaron),

Arnold tak bojuje proti vírusu v domácej karanténe spolu so svojimi "domácimi miláčikmi", ktorými sú rozkošný poník Whiskey a somárik Lulu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger),

Bývalý guvernér Kalifornie (72) natáčal videozáznam o seba-izolovaní so svojimi milovanými spoločníkmi, čím povzbudzoval ostatných, aby dodržiavali prísne pravidlá uplatňované na občanov v jeho štáte.

Na svojom Instagrame stihol sledovateľov poučiť a ukázať im, ako si majú správne umývať ruky. Verejnosti taktiež odkázal, že naozaj nikam nechodí. Tento čas trávi doma, baví sa a je. Tvrdí, že by tak mali spraviť všetci, predovšetkým ohrozené skupiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa AllNewsInc (@allnewsinc),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:13