shutterstock
StoryEditor

Koronavírus neobišiel ani slávne celebrity. Tom Hanks a jeho manželka majú pozitívne výsledky

12.03.2020, 08:30
Celebrity
O šokujúcej správe informoval herec prostredníctvom Instagramu.

Aj keď Spojené štáty americké zatiaľ nerobia okolo koronavírusu žiadnu paniku, občania sa majú na pozore. Nepochybne sa budú mať na pozore o niečom viac, najmä v Hollywoode. Herec Tom Hanks prostredníctvom sociálnej siete totiž informoval o tom, že aj on a jeho manželka sa nachádzajú v karanténe kvôli tomu, že majú pozitívne výsledky na koronavírus. 

,,Ahojte priatelia, Rita a ja sme v Austrálii. Cítili sme sa trochu unavení, mysleli sme si, že máme nádchu a do toho prišli nejaké telesné bolesti. Aby sme postupovali správne, ako je teraz vo svete potrebné, nechali sme sa otestovať na koronavírus a vyšiel nám pozitívny výsledok,'' napísal herec na Instagram. 63-ročná hviezda sa pritom radí do kategórie ľudí, u ktorých sa koronavírus môže prejaviť agresívne, tak isto so svojou manželkou, ktorá je rovnako stará ako on.

Pár je momentálne v izolácii so špeciálnou zdravotnou starostlivosťou. Dvojica chce dodržiavať všetky potrebné zásady a zostať mimo spoločnosti až pokiaľ to bude potrebné. Tom zároveň vyzval fanúšikov, aby sa o seba starali a dávali čo najväčší pozor.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:56