flickr
StoryEditor

Najkrajšia kráľovná sveta. Pozrite si, ako vyzerá panovníčka Jordánska

03.03.2020, 10:30
Celebrity
Túto kráľovnú by ste si ľahko mohli pomýliť s modelkou.

Rania Al-Yassin sa narodila do v skutku bežnej rodiny v Kuvajte. Jej život sa od jej rovesníkov líšil tým, že jej rodičia zabezpečili štúdium na súkromnej univerzite v Egypte. Po tom, ako sa jej podarilo získať diplom z obchodnej administratívy, sa dostala do firiem akými sú Citibank či Apple.

Jej život sa zmenil po tom, ako sa na jednej akcii zoznámila s vtedy ešte jordánskym princom Abdullahom. Okamžite si padli do do oka a o polroka na to, keď mala Rania stále 22 rokov, oznámili svoje zásnuby. Svadba princa a pôvabnej Ranii sa konala o rok na to a približne šesť rokov po svadbe Abdullah zasadol na trón a stal sa oficiálnym kráľom. 

Na rozdiel od britskej kráľovskej rodiny, kde spolutitul kráľ či kráľovná neexistuje, v Jordánskej monarchii to funguje trochu inak. Po tom, čo sa Abdullah stal kráľom, získala titul aj jeho manželka. Kráľovná Rania nemá taktiež žiadne obmedzenia týkajúce sa sociálnych sietí, a tak je aktívna napríklad aj na Facebooku a Twitteri. Práve tam svojich fanúšikov zásobuje svojimi fotkami, na ktorých vyzerá naozaj viac než skvelo. 

Aby to však všetko nebolo len o povrchnej kráse, nepochybne treba spomenúť, že Rania sa venuje filantropii. Po tom, čo sa stala súčasťou kráľovskej rodiny svoj čas venuje rôznym charitatívnym projektom a organizáciám. Okrem toho sa usiluje zlepšovať toleranciu vo svojej krajine... a k tomu všetkému je ešte matkou štyroch detí a my sa pýtame, ako je to možné, že vyzerá takto skvelo?!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:49