instagram
StoryEditor

Predvádzanie na instagrame neznamená byť modelkou. Simona Krainová otvorene o modelingu

25.02.2020, 09:00
Celebrity
Má 47 rokov, no napriek tomu je úspešná tak, ako za mladých čias. Simona Krainová patrí jednoznačne k najkrajším tváram českého šoubiznisu.

Vek v jej živote nehrá veľkú rolu. 47-ročná modelka totiž do dnešného dňa získava zaujímavejšie spolupráce, než jej mladé kolegyne. ,,Naučila som sa byť nekompromisná a mať ostré lakte,'' vraví no zároveň priznáva, že jej nikdy nechýbala ani pokora. Bez nej by si ťažko vybudovala meno, ktoré ľudia z modelingovej brandže poznajú po celom svete.

Byť peknou a tváriť sa dobre už dávno nestačí. Simona tak podobne, ako celebrity po celom svete, dovolila fanúšikom nahliadnuť do jej súkromia. To jej umožnilo lepší kontakt so svetom a prirodzene si tak stále udržuje svoju základňu podporovateľov. ,,Predtým stačilo, že o vás nejaká novinárka napísala, čo sa jej hodilo, a ľudia vás tak začali vnímať, aj keď to nebola pravda. Teraz na Instagrame vidia, kde som bola, čo som jedla, čo robím s rodinou,'' vysvetľuje.

Práve svet sociálnych sietí však ponúka množstvo influenceriek a dievčat, ktoré sa prezentujú ako fotomodelky. ,,Teraz sa modelkou nazýva každá Miss mokré tričko, pretože sa nevie, ako inak im hovoriť. Chýba totiž výraz pre kategóriu medzi modelkami a skupinou žien...bojím sa skĺznuť do istého pomenovania. Trh je malý,'' otvorene rozpráva ďalej. 

Veľký zmysel nevidí ani v súťažiach krásy. ,,Dievča, ktoré je šikovné a má potenciál, musí hneď odísť do zahraničia. Zostávať tu je nezmysel. Pozrite sa na tie nové mladé dievčatá, ktoré si pamätáte? Ktorá z víťaziek Miss posledných ročníkov vás nejako zaujala?'' dodala topmodelka, ktorá pózovala pre objektívy z celého sveta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

jak se máte?hezký začátek týdne VÁM???❤️❤️❤️❤️ #pondelnirolakovka

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ahoj pátku,čekala jsem na tebe od pondělí??

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 00:40