shuttetstock.com
StoryEditor

Nedokončila strednú školu, no jej narodeniny vyhlásili za štátny sviatok. Rihanna oslávila narodeniny

21.02.2020, 11:00
Celebrity
Krásna speváčka z Barbadosu sfúkla už 32 sviečok zo svojej narodeninovej torty. Verili by ste tomu?

Exotická speváčka Rihanna je na hudobnej scéne už nejaký ten rok. Pod ochranné krídla si ju na začiatkoch jej kariéry zobral uznávaný producent JayZ, ktorý jej už od prvej chvíle predvídal žiarivú budúcnosť. Tak sa aj stalo, po single Umbrella, ktorý sa stal hitom po celom svete, sa Rihanna stala hviezdou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Yung rob❤️ @badgalriri #rihanna #rih #robynfenty #robynrihannafenty #youngrihanna

Príspevok, ktorý zdieľa @ rihanna__fty,

Málokto však tuží, že kráska v skutočnosti nikdy ani len nedokončila strednú školu. Dôvodom bola práve jej hudobná kariéra. Už od útleho detstva vedela, že hudba je niečo, čo ju napĺňa a nevie si bez tvorenia predstaviť život. Keď prišlo na otázku, či nejaký čas strávi v škole alebo sa vyberie cestou speváčky, ani na sekundu nezaváhala.

Zdá sa, že sa Rihanna rozhodla viac než dobre. So svojimi skladbami sa jej podarilo zapísať do Guinessovej knihy rekordov - ako jediná ženská speváčka sa dokázala 5 rokov po sebe udržať v britských hitparádach na prvých miestach. Jej krajania sú na ňu dokonca takí hrdí, že sa v deň jej narodenín rozhodli uzákoniť v Barbadose štátny sviatok. Síce nemajú žiadne voľno, no 20.feburár je vyznačený v kalendároch každého obyvateľa ostrova.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Be mine, bih. #XXSavageX

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:47