TASR
StoryEditor

Adela Vinczeová sa sna o rodine nevzdáva. S manželom zvažujú adopciu dieťaťa

20.02.2020, 09:00
Celebrity
Naša najlepšia moderátorka čelí otázkam o rodine už od momentu, kedy sa stala oficiálne manželkou redaktora Viktora Vinczeho.

To, že kedysi Adela bola tehotná, nie je žiadnym tajomstvom. Bábätko, ktoré čakala ešte s tanečníkom Petrom Modrovským, však nedonosila. Od momentu, kedy si za svojho manžela zobrala o 10 rokov mladšieho moderátora večerného spravodajstva, však dookola čelí tej istej otázke kedy bude mamou.

Po niekoľkých mesiacoch, počas ktorých sa vynárali špekulácie o tom, že Adela je v skutočnosti neplodná, sa ozval jej manžel. Viktor Vincze priznal, že v skutočnosti sú problémom jeho spermie. Aj keď sa snaží zmeniť svoj životný štýl, manželia sa rozhliadajú po inej možnosti.

,,Téma adopcie sa k nám viaže už dlhodobo. Médiá ju s nami spájajú dlhšie a my férovo odpovedáme, že to nie je uzatvorená otázka. No je to veľmi vážne rozhodnutie a to sme neurobili,'' priznala otvorene Adela. Po tom, čo ju však niekoľkí fanúšikovia pristihli v nemocnici, sa však začali vynárať otázky. Isté médiá totiž informovali, že Adela si už stihla podať žiadosť o adopciu na príslušnom úrade.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:35