Fantaghirowww.instagram.com/alessandra_martines_official
StoryEditor

Rozprávku Fantaghiro sme milovali všetci. Pozrite sa, ako vyzerá odvážna princezná dnes

18.02.2020, 10:00
Celebrity
Mnoho z nás vyrástlo na talianskej fantasy rozprávke, v ktorej hlavnou postavou bola nespútaná princezná Fantaghiro. Ako vyzerá jej predstaviteľka?

Keď sa povie princezná Fantaghiro, veľa z nás sa nostalgicky zamyslí a spomenie si na svoje detstvo. Fantastické rozprávky boli jedným veľkým dobrodružstvom. A čo vy, dámy? Tiež ste túžili by krásna a odvážna ako Fantaghiro a boli ste tajne zamilovaná do Romualda?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Its been a while #Fantaghiro. #didyouguyswatchthis

Príspevok, ktorý zdieľa adibharith (@artdeep),

Od natáčania talianskej rozprávky prešli desiatky rokov. Prvá klapka padla v roku 1991. Vedeli ste, že mnoho scén sa natáčalo na území Českej republiky, a že v rozprávke hrali aj české herečky ako Kateřina Brožová alebo Anna Geislerova?

V roku 1996 filmové rozprávky o princeznej skončili 5 dielom. Ak sa vám zdá, že odvtedy sláva filmovej Fantaghiro upadla, ste na omyle. Talianská herečka je totiž v skutočnosti profesionálnou tanečnicou, no napriek tomu ju z času na čas vidieť na filmovom plátne. Je maminou dvoch krásnych detí a dokonca vydala rozprávkovú knihu... a takto vyzerá dnes a my musíme len skonštatovať, že vo veku 56 rokov vyzerá viac než dobre!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Incredibilmente stupenda?❤️ Uno sguardo incantevole✨ una bellezza unica❤️❤️ @alessandramartinesofficial ogni giorno sempre più bella❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Alessandra Martines Fan Page (@alessandramartines_love),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:24