shutterstock
StoryEditor

Od smrti Whitney Houston ubehlo 8 rokov. Počas života prišla o súkromie, aj o svoje bábätko

17.02.2020, 09:30
Celebrity
Život jednej z najlepších speváčiek, aké sa kedy narodili, bol plný výstupov a pádov.

Speváčka Whitney Houston sa stala slávnou hneď po tom, ako vydala svoj prvý singel. Hlas, ktorý dovtedy v hudobnej scéne nemal obdobu, si rýchlo získal srdcia ľudí po celom svete. Z Whitney sa stala ikona, po ktorej túžil nejeden chlap. Bola nielenže úspešná a talentovaná, ale aj krásna.

Ona sa však zamilovala do speváka Bobbyho Browna, ktorý mal v šoubiznise povesť notorického sukničkára. Už pred Whitney mal totiž deti s rôznymi ženami. Bolo o ňom tiež známe, že si pozornosť nežnejšieho pohlavia užíval. Krásna speváčka sa však napriek tomu rozhodla mať so záletníkom deti. Málokto však vie, že Whitney ešte predtým, než porodila svoju dcérku Kristinu Bobbi Brown, čakala ešte jedno bábätko. 

O nešťastnom potrate prehovorila až niekoľko rokov po tom. O bábätko prišla počas natáčania filmu Osobný strážca. ,,Bolo to bolestivé, aj fyzicky aj mentálne.Na druhý deň som však už musela natáčať,'' priznala pre americké média. Rok po tom, ako sa jej narodila dcérka Kristina, však prešla hneď dalším potratom. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 03:05