shutterstock.com
StoryEditor

Kráľovná Alžbeta zúri. Meghan Markle sa po odchode z Británie upísala reality šou!

05.02.2020, 10:00
Celebrity
Zdá sa, že Meghan sa svojho starého života veru nevedela vzdať.

Len pred niekoľkými týždňami princ Harry spolu so svojou manželkou Meghan šokovali svet - rozhodli sa totiž osamostatniť a opustiť kráľovskú rodinu. Aj keď jej chcú byť nápomocní, už sa naďalej odmietajú riadiť prísnymi pravidlami a žiť vo Veľkej Británii. Rozhodnutie neprišlo zo dňa na deň, ako totiž dvojica avizovala vo svojom spoločnom vyhlásení, rozmýšľali nad tým už dlhší čas.

Už v lete sa podľa viacerých zdrojov Harry snažil vybaviť Meghan prácu v štúdiu Disney. Bývalá vojvodkyňa zo Sussexu má požičať svoj hlas novej animovanej postave, ktorá je zatiaľ pod rúškom tajomstva. Jasné je len to, že celý honorár, ktorý za prácu so známou spoločnosťou získa, chce venovať charite.

S touto informáciou kráľovský dvor problém nemal a naopak, kráľovná ich dokonca vo svojom oficiálnom stanovisku podržala. Svojmu vnukovi Harrymu a jeho žene zaželala veľa šťastia a dodala, že rešpektuje ich rozhodnutie. To, čo však Meghan tentokrát spravila rozdýchava veľmi ťažko. Meghan by totiž mala byť hosťom vo viacerých častiach nie moc lichotivej relácie o nevestách. 

To, že sa Meghan hneď vráti na obrazovky, nečakal nikto. Informácia, že bude súčasťou televíznej šou, v ktorej sa nevesty druhýkrát vydávajú, pretože im prvá svadba nevyšla podľa predstáv, je však šokom. O bývalú vojvodkyňu prejavil záujem dokonca aj Netflix. Kto vie, kde ju nakoniec uvidíme!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?? @meghanmarkle_official - 2013

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 05:45