shutterstock.com
StoryEditor

Vedeli ste, že Robert De Niro bojoval počas nakrúcania filmu s vážnou chorobou?

24.01.2020, 13:00
Celebrity
Hollywoodske hviezdy musia vyzerať dobre za každých okolností a nič ich nesmie vyviesť z miery. Ak ich oslabí PRECHLADNUTIE alebo iná nevoľnosť, musia sa na pľaci rýchlo dostať do formy a podať bezchybný výkon.

Klapka – kamera – akcia!
Po povele režiséra musí Matt Damon naplno ukázať svoj talent a dať do svojej roly úplne všetko. Ak nie je vo forme, nesmie na ňom byť nič vidno. Pritom ešte 27 hodín pred nakrúcaním náročnej akčnej scény v poslednom filme o Jasonovi Bournovi nemal tento slávny herec chuť ani silu rozdávať okolo seba údery. Motal sa po pľaci s bledou tvárou, zababušený do teplej bundy a šálu. Zobrať si niekoľkodňové voľno kvôli prechladnutiu? To pri presne načasovanom filmovacom rozvrhu veľkorozpočtového filmu neprichádza do úvahy. Na vylihovanie v posteli môže rovno zabudnúť. Jediné riešenie: nadopovať sa liekmi a prírodnými doplnkami, vysmrkať sa a polonahý predviesť ukážkový pästný súboj.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Themed Entertainment Blog (@skywalkingadventure),

Hral aj bez hlasu
Dokonca ani taká hviezda, akou je George Clooney, nemôže veľmi vyskakovať. Keď v Postupime nakrúcal vojnovú drámu Pamiatkari, potrápila ho viróza. Novinári si hneď všimli, že nie je vo forme, a pýtali sa Clooneyho hovorcu, či si vyžiada pauzu v nakrúcaní. „Na to nemôže ani pomyslieť!“ znela jednoznačná odpoveď. A pred kamerou nemohol na sebe dať poznať ani zamak únavy. Ak ho vírus pripraví o hlas, nič to – svoje scény odohrá a keď sa mu hlas vráti, v postprodukcii sám seba nadabuje.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa aaand rolling (@aaand_rolling),

S vypätím všetkých síl
Niekedy však nejde len o prechladnutie, ale o oveľa vážnejšie problémy. Keď Robert De Niro v roku 2003 nakrúcal bláznivú komédiu Jeho foter, to je lotor, bojoval s rakovinou prostaty. Napriek vyčerpávajúcim procedúram bol však v úlohe prísneho otca a nastávajúceho svokra neodolateľný a ako vždy podal stopercentný výkon.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?? Sarai Lauriño Montes (@saraispain),


Tehotenské nevoľnosti
Gal Gadot bola ako Wonder Woman neprekonateľná a žiadny divák by netipoval, že počas nakrúcania filmu Justice League bojovala s tehotenskými nevoľnosťami. Boli také vytrvalé, že jej museli prideliť asistenta, ktorý za ňou vždy behal s vedrom, do ktorého si v prípade potreby uľavila. Gal v tom čase čakala svoje druhé dieťa so svojím izraelským manželom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wonder Woman (@wonderwoman),


Bez zubov
Charlize Theron sa pri nakrúcaní filmu Atomic Blonde vložila do akčnej scény naplno a tak prudko zaťala čeľusť, že si zlomila dva zuby. Počas celého nakrúcania kvôli tomu trpela príšernými bolesťami a absolvovala niekoľko chirurgických zákrokov u stomatológa. Ako špičková agentka MI6 však nedala na sebe nič poznať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlize’sAngel (@charlizetheronforever),

Čo ich postaví na nohy?
Čo však veľké hviezdy robia, aby sa rýchlo zotavili a nemuseli na seba nechať celý štáb niekoľko hodín či dní bezmocne čakať? Niektorí sa zatvoria do sprchovacieho kúta a nechajú sa na niekoľko minút obklopiť horúcou parou, aby si zahriali telo a pomohli mu v regenerácii. Iní sa pri kašli a zahlienení spoliehajú na prírodné prostriedky obsahujúce osvedčené bylinky, akými sú tymian, prvosienka, šalvia a skorocel. Ďalší si v horúcej vode rozmiešajú lyžicu jablčného octa alebo zvolia iné finty, ktoré ich postavia na nohy – a zo zoslabnutého herca sa cez noc stane obdivovaný superhrdina.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 03:57