instagram
StoryEditor

Boli ako rodina. Pozrite si, ako vyzeralo natáčanie posledného dielu seriálu Priatelia

24.01.2020, 10:00
Celebrity
Čo sa dialo pred a po natáčaní poslednej časti ikonického seriálu?

Ešte predtým, než seriál Priatelia prvýkrát zhliadla verejnosť, si režisér zavolal skupinku hercov a oznámil im, aby si užili posledný čas ako obyčajní ľudia a aby nezabúdali na to mať k sebe blízko. Radil im tiež aby mali k sebe stále blízko, pretože nikto im tak nebude rozumieť v časoch najväčšej slávy. Jeho predtucha sa naozaj splnila - sitkom Priatelia dosiahol úspech a je populárny aj napriek tomu, že od natáčania prvej časti ubehlo viac ako 25 rokov.

Za roky natáčania sa seriáloví hrdinovia však zblížili aj v súkromnom živote. Tak, ako spolu hlavné predstaviteľky chodili na obed, si rozumelo aj mužské obsadenstvo. 24.január 2004, deň, keď sa natáčala posledná časť tohto seriálu, bol pre hercov a celý tím mimoriadne ťažký. Ešte deň predtým, než sa poslednýkrát vžili do svojich postáv, si však dopriali poslednú večeru. Po skončení natáčania sa zasa všetci rozlúčili so štábom, pričom nemohli chýbať ani slzy. Následne si šesť priateľov zobralo šampanské a vyšlo na strechu štúdia, kde si zaspomínali na krásne obdobie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“The Last Supper” before taping “The Last One” on Jan 23, 2004. #tbt #friends

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The one where it ended. #14yearsago #2004 . . . . . #friends #friendslastepisode #friendsfan #friendsdiehards #illbethereforyou

Príspevok, ktorý zdieľa Rubina Mulchandani (@rubs19),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:24