archív
StoryEditor

Pečie sladkosti a nepriberie. Ako to robí? Adriana Poláková má svoje finty

23.01.2020, 16:00
Celebrity
Podľa nej je to úplne jednoduché. Namiesto piatich koláčov či priam celého plechu si dáte maximálne DVA KÚSKY. Čo sa jej týka, ani to.

To je návod moderátorky markizáckeho Telerána pre všetkých, a najmä ženy, ako sa síce úplne nezriecť sladkostí, no súčasne nepribrať.
Vraj, keď človek veľa vyvára a vypeká, čo je aj jej prípad, a chce si udržať postavu, musí sa zmieriť s odriekaním a so sebadisciplínou. „Poviem si – nedám si! Neochutnám už ten päťdesiaty koláč, lebo viem, že chutí rovnako ako ten prvý. Väčšinu zákuskov, ktoré pripravujem, som piekla predtým, viem, čo tam dávam, viem, ako chutia, už ich nemusím testovať. A tie nové naozaj len ochutnávam. Dám si len malý hlt či lyžičku-dve krému, ktoré na jazyku analyzujem, aby som zákusok mohla doladiť. A z toho nepriberiete.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa AdrianaPolakovaofficial (@adriana_polakova),

Adriana je zástankyňou jednoduchého pečenia, veľmi zložitým koláčom sa vyhýba.
„Mám rada jednoduché pečenie, aby to naozaj zvládol každý. Držím sa hesla, že menej je viac. Keď sa opýtate starších generácií žien, povedia vám, že napríklad na štedrovečernom stole musí byť päť až desať druhov sladkostí. My máme medovníky a štedrák, čo je tradícia, ktorá ma sprevádza od detstva. Nenapečiem dvadsať druhov, keď ich nemá kto pojesť. Pri našom štedrovečernom stole sme štyria: ja, môj otec a moje dve deti,“ usúdila Adriana, ktorá pred sviatkami predstavila svoju ďalšiu kuchársku knihu Moja sladká výzva.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 15:43