shutterstock
StoryEditor

Pamela Anderson sa opäť vydala. Pozrite sa na jej nového manžela

22.01.2020, 10:00
Celebrity
Sexi plavčíčka z Pobrežnej hliadky povedala svoje áno už piatemu mužovi.

Aj keď herečka pred pár rokmi tvrdila, že už sa nikdy nechce vydávať, opak sa stal pravdou. Nevydarené manželstvá, ktoré mala napríklad s rockermi Tomim Leem a Kidom Rockom, ju presvedčili, že sa v živote zaobíde aj bez muža. Všetku svoju energiu sa snažila venovať svojim dvom už dospelým synom a charitatívnym projektom.

Svoj názor však nečakane zmenila. Ako informujú zahraničné médiá, Pamela mala v Malibu svoje áno povedať producentovi Jonovi Petersovi. Ten sa už v minulosti vyjadril, že hereckú divu miluje už neuveriteľných 35 rokov. Po ich prvom stretnutí ju dokonca požiadal o ruku, no Pamela ho odmietla. On sa však nikdy nevzdal. 

,,Mohol som si vybrať, ale aj po 35 rokoch chcem len Pamelu. Robí ma divokým tým správnym spôsobom. Je mi inšpiráciou. Chránim si ju ju a správam sa k nej tak, ako si zaslúži,'' prezradil producent, ktorý v minulosti začínal ako kaderník. Podobne ako Pamela, aj on má za sebou 4 stroskotané manželstvá. Od svojej právoplatnej manželky je však o čosi starší. Zatiaľ čo má herečka 52 rokov, producent filmov o Batmovi má už 74. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 07:38