shutterstock
StoryEditor

City k tomu druhému nevychladli ani po rokoch. Pozrite sa na milé stretnutie Jennifer Aniston a Brada Pitta

22.01.2020, 07:00
Celebrity
Od rozchodu Brada Pitta s herečkou Angelinou Jolie sa toho pošuškávalo veľa. Ako to medzi slávnou dvojicou v skutočnosti je?

Cez víkend sa odohrávalo odovzdávanie cien SAG, kde boli oceňovaní herci. Na prestížnej akcii nechýbala ani krásna Jennifer Aniston či Brad Pitt. Dvojica však neprišla spolu, no spoločnosť toho druhého nebolo možné ignorovať. Tak, ako bola ocenená Jennifer, tak isto na pódiu vystúpil aj Brad Pitt.

Práve počas ďakovného príhovoru nevedel herec spustiť zo svojej bývalej manželky oči. Na internete a vo všetkých zahraničných médiách sa tak objavilo video, kde sa usmieva na obrazovku a hrdo sleduje Jennifer. Tá bola jeho manželkou 5 rokov, kým ju nepodviedol a následne si nezačal s jej hereckou kolegyňou Angelinou Jolie.

Hneď ako sa Jennifer dostala do zákulisia, Brad ju čakal a dvojica sa milo privítala. ,,Vyrástli sme spolu, skutočne, a táto noc je zjavne vhodná na to, aby sme oslávili naše úspechy a navzájom sa povzbudili,“ prezradila novinárom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Brad and Jennifer at the SAG Awards on Sunday night ......... Nothing Like A Friend (song by Richard Hawley) Will these city streets remember us? We walked them long ago Blown apart by a bitter wind that took us far from home And in the end, it's gossamer thin Ah, but then again, There's nothing like a friend Who can drive you 'round the bend, We'll be lovers 'til the end ............... Will these city streets remember us? We walked them long ago Blown apart by a bitter wind that took us far from home And in the end, it's gossamer thin Ah, but then again, There's nothing like a friend Who can drive you 'round the bend, We'll be lovers 'til the end Ph Getty Images

Príspevok, ktorý zdieľa Julie' s House of Cards (@julieb346),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:04