shutterstock.com
StoryEditor

Meghan Markle má jasný plán. Do Británie sa vrátiť nemieni, chce žiť v americkej metropole

14.01.2020, 08:30
Celebrity
Len pred pár dňami vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu vydali oficiálne vyhlásenie, že už nechcú byť súčasťou kráľovskej rodiny.

Rozhodnutie Meghan Markle a princa Harryho prišlo vraj po dlhodobom uvažovaní. Aj keď podľa ich slov diskutovali so samotnou kráľovnou, tá bola z ich stanoviska nemilo prekvapená. Kráľovský palác neskrýva sklamanie z neférového prístupu dvojice - kráľovná Alžbeta sa ich finálne rozhodnutie dozvedela z médií. Ako vyšlo na povrch po pár dňoch, o tom, že sa Meghan definitívne rozhodla nevrátiť do kráľovskej rodiny vedeli jej mnohí priatelia - medzi nimi aj dlhoročný priateľ kráľovskej rodiny Elton John.​Kráľovná Alžbeta tak zvolala dôležité rodinné zasadnutie, ktorého sa zúčastnili princovia Charles, William a Harry spolu s ich najbližšími tajomníkmi. Alžbeta sa snažila pochopiť nezávislosť, ktorú sa snaží dosiahnuť jej vnuk Harry, no zároveň od neho očakávala vysvetlenie aký je jeho plán. 

,,Moja rodina a ja úplne podporujeme túžbu Harryho a Meghan vybudovať si nový život ako mladá rodina. Hoci by sme preferovali, keby zostali plnohodnotnými funkčnými členmi kráľovskej rodiny, rešpektujeme a chápeme ich prianie žiť ako rodina nezávislejšie a pritom zostať váženou súčasťou mojej rodiny," vyjadrila sa po stretnutí verejnosti na túto tému.

Podľa známych zatiaľ ešte vojvodkyne zo Sussexu má Meghan jasný plán. Už od Vianoc totiž trvala na tom, že kráľovskú rodinu opustí. Harry bol tak nepochybne pod veľkým tlakom a musel si vybrať. Meghan má totiž už jasný plán - do času, kým bude v Amerike prezident Donald Trump plánuje žiť v Kanade a neskôr sa presťahovať do mesta celebrít - Los Angeles. Ak sa jej nepodarí uskutočniť jej plán, vraj prehovorí o sexizme a rasizme na kráľovskom dvore v relácii Oprah Winfrey.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:16