shutterstock
StoryEditor

Nebolo jej dopriate byť matkou. Jennifer Aniston vysvetľuje, prečo nemá deti

07.01.2020, 06:00
Celebrity
Americká herečka už mala po krk toho, že ju označujú za sebeckú ženu, ktorá uprednostňuje kariéru pred rodinou.

Už niekoľko rokov sa na seriálovú Rachel vrhnú otázky ohľadom materstva z každej strany. Sympatická herečka, ktorá minulého roku oslávila okrúhlu 50-tku, síce bola dvakrát vydatá, no dieťa nikdy nemala. Keďže Jennifer si svoje súkromie stráži a nikdy na sociálnych sieťach či v bulvároch nezverejňovala osobné veci, mnoho ľudí ju tak jednoducho pokladalo za karieristku. 

Po dlhých rokoch však Jennifer prelomila mlčanie. Pre jeden z popredných amerických magazínov sa rozrozprávala o téme materstva. ,,Z každej strany počujem, že si nedokážem udržať chlapa a odmietam mať dieťa, vraj som sebecká a zaujímam sa výhradne o svoju kariéru,'' prezradila v interview. Apelovala najmä na to, že tlak na ženy v dnešnej spoločnosti je príliš obrovský a všetci majú isté očakávania.

Krásna herečka tiež poukázala na to, že ľudia v živote nepozerali na iné možnosti, prečo sa zatiaľ nestala matkou. ,,Ak sa ženy nestanú matkami, sú považované za poškodený tovar. Možno som neprišla na svet, aby som sa stala matkou, možno sú tú ďalšie veci, pre ktoré som tu,'' dodala. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

SHE LOOKED STUNNING!?

Príspevok, ktorý zdieľa JENNIFER ANISTON (@babyxjen.il),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 22:15