shutterstock.com
StoryEditor

Novoročné predsavzatia si dávajú aj známe osobnosti ako Meghan Markle či Natalie Portman

03.01.2020, 11:10
Celebrity
Autor:
TV MAX
Chceli by ste aj vy niečo zmeniť v novom roku a začať úplne odznova? Inšpirujte sa slávnymi celebritami.

Veľa nevydrží
„Zvyknem si dávať novoročné predsavzatia a beriem ich ako výzvy, ale bez mučenia sa priznávam, málokedy ich dodržím,“ vraví hollywoodsky idol žien HUGH JACKMAN. „Naposledy som sa rozhodol podstúpiť detoxikačnú diétu, ale krátko po Novom roku ma zlákala voňavá pizza, tak razom išli všetky predpísané stravovacie plány bokom. Takže moje predsavzatie trvalo len štyri dni.“ Herec je známy svojou skvelou kondíciou, ktorú si udržiava aj z dôvodu nakrúcaniu akčných filmov, ale pevná vôľa mu, zdá sa, chýba.

Vždy za dámu!
Predtým, ako sa MEGHAN MARKLE stala členkou anglickej kráľovskej rodiny, mala stále rovnaké novoročné predsavzatia: „Prestať nadávať a obhrýzať si nechty.“ Ako sa však priznala na svojom blogu, stačilo pár drinkov a razom na obe zabudla. Teraz si však musí dávať oveľa väčší pozor na to, aby sa za každých okolností správala ako dáma – a nepotrebuje na to nijaké predsavzatia, pretože jej to predpisuje priamo kráľovský protokol. Aj jej posledný zámer zdokonaliť sa vo francúzštine je hodný jej kráľovskej výsosti.

Má to roztriedené
Oscarová herečka NATALIE PORTMAN pristupuje ku všetkému racionálne a systematicky. Výnimkou nie sú ani novoročné predsavzatia, ktoré má vždy dopredu veľmi dobre premyslené. „Každý by sa mal zamerať na to, čo je preňho dôležité. Jedna kamarátka ma inšpirovala tým, že si predsavzatia rozdeľuje na rôzne kategórie – napríklad: čo spravíte pre priateľov, pre rodinu, pre komunitu či pre seba. Alebo si môžete tieto kategórie upraviť podľa vlastných potrieb – čo urobíte pre svoje zdravie, kariéru, duchovný rast...“ Tak čo, inšpirujete sa a zoradíte si predsavzatia do prehľadnej tabuľky?

Kašle na tradície
„Nerada si stanovujem konkrétny časový rámec na nové začiatky. Skrátka žijem svoj život najlepšie, ako viem, neustále sa vyvíjam a zlepšujem,“ vraví speváčka KATY PERRY a dodáva: „Mojím jediným predsavzatím je nedávať si nijaké predsavzatia!“

Nebojí sa dostať „po hube“
Aj speváčka LADY GAGA sa na sociálnych sieťach pochválila jedným zo svojich obľúbených novoročných predsavzatí: „Nebáť sa dostať poriadne ‚po hube‘. Nech je odkaz, ktorý po sebe zanechám, spečatený krvou a modrinami!“ Čakali by ste od nej niečo iné? V drsnom šoubiznise musí mať poriadne ostré lakte, aby si udržala pozíciu jednej z najvplyvnejších žien v hudobnej brandži.

Rád sa učí nové veci
„Na Nový rok si vždy poviem, že sa naučím niečo nové a s vervou sa do toho pustím. Po prvých neúspechoch ma však zvyčajne nadšenie opúšťa,“ priznal sa CHANNING TATUM. Pred rokom sa napríklad rozhodol, že sa naučí hrať na klavíri a dva týždne sa tomu poctivo venoval – ako dôkaz svoje úsilie zverejňoval na sociálnej sieti. „Chcem, aby ste všetci videli, ako sa zlepšujem. Bez učiteľa je to však ‚morda‘,“ zdôveril sa fanúšikom, keď sa snažil zahrať známu skladbu Pre Elišku od Beethovena.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:38