shutterstock.com
StoryEditor

Čo ukrývajú najdrahšie domy celebrít? Majetky v hodnote niekoľko miliónov dolárov

18.12.2019, 15:00
Celebrity
Celebrity si potrpia na LUXUS a okrem dovoleniek a drahých áut sa to prejavuje aj na ich bývaní. Nestačí im bazén – musia mať rovno vlastnú pláž, kino či pristávaciu plochu!

Bill Gates
125 miliónov $
Jeden z najbohatších ľudí na svete si svoju rezidenciu v Medine (štát Washington) zveľaďuje od roku 1988. Na rozlohe 6-tisíc štvorcových metrov má sedem spální, 24 kúpeľní, šesť kuchýň, knižnicu s rozlohou bežného trojizbového bytu, fitko so saunou, bazén s podvodným hudobným systémom aj umelú rieku so pstruhmi a s lososmi. Dom, ktorému médiá prisúdili prezývku Xanadu 2.0, vybavil špičkovými technológiami vrátane rotujúcich umeleckých diel a podláh citlivých na tlak, vďaka ktorým vie, kde sa nachádza každý jeho hosť. K nehnuteľnosti patrí aj pláž pri jazere Washington, na ktorú dal priviezť piesok z karibského ostrova Svätá Lucia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa AGUAPANELA REVISTA (@aguapanelarevista),

George Clooney
100 miliónov $
Vila Oleandra stojí v talianskom Lagliu od 18. storočia, ale George Clooney s manželkou Amal si ju nechali podstatne zmodernizovať a vybaviť bezpečnostnými systémami proti otravným fanúšikom a paparacom. Tí im tak znepríjemňujú idylku pri jazere Como, že istý čas uvažovali o predaji vily. Kúpili ju v roku 2001 spolu s okolitými pozemkami za 13,5 milióna dolárov. Okrem 25 miestností s ozdobne vyrezávanými stropmi im ponúka posilňovňu, bazén, súkromné kúpele, tenisové kurty, amfiteáter, garáže na autá a motorky a „miestnosť na pizzu“, v ktorej sa vraj George zdržiava najradšej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa M I C H A Ł M A J A K (@pocolanamis),

Oprah Winfrey
90 miliónov $
Obľúbená hviezda televíznych talkshow má od roku 2001 v kalifornskom Montecite 26-hektárovú nehnuteľnosť zvanú Zasľúbená krajina, v ktorej má šesť spální, 14 kúpeľní, vínnu pivnicu, bazén, veľkú gurmánsku kuchyňu a rybník s koi kaprami. Dom v georgiánskom štýle zdobia sochy a ružová záhrada, vedľa ktorej sa nachádzajú stajne pre kone.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine),

Jay-Z a Beyoncé
88 miliónov $
Jeden z najvplyvnejších a najbohatších párov šoubiznisu kúpil rozsiahle sídlo v Bel Air v roku 2017. V hlavnom dome s rozlohou 2 800 m2 majú osem spální, 11 kúpeľní, herňu, fitko, posuvné sklenené steny a nepriestrelné okná. Schodisko je vyrobené z exotického dreva a lemované hnedou kožou. Na pozemku majú garáž pre 15 áut, štyri bazény, basketbalové ihrisko a pristávaciu plochu pre helikoptéry.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Tom Cruise
59 miliónov $
Známy akčný hrdina našiel svoje útočisko pri meste Telluride v štáte Colorado. Na rozlohe veľkorysých 120 hektárov má dom s miestnosťami obloženými cédrovým drevom a mohutným kamenným kozubom. Okná siahajúce od podlahy po strop mu umožňujú panoramatický výhľad na hory. Keďže sa musí neustále udržiavať vo forme, pri dome má basketbalový a tenisový kurt, posilňovňu, súkromnú motokrosovú dráhu a stajne pre kone. Nechýba veľký hosťovský dom a pristávacia plocha pre helikoptéry.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rumahku.com (@rumahkucom),

Ellen DeGeneres
45 miliónov $
Známa moderátorka má zo svojho 6-hektárového domu v Santa Barbare úchvatný výhľad na Tichý oceán. Samotná vila bola postavená v roku 1930, má šesť spální a šesť kúpeľní, ako aj obývaciu izbu s rustikálnym dreveným obkladom, talianskymi dlaždicami z 18. storočia, kozubom a knižnicou. Vonku má bazén, kuchyňu s pecou na pizzu, tenisový kurt a nádherné záhrady s fontánami. Ellen sa v realitách vyzná a na tento skvost natrafila v roku 2012.

Will Smith
42 miliónov $
Will Smith spoločne s manželkou Jadou Pinkett si svoje „duchovné útočisko“ zriadili na 60 hektároch v Malibu. Okrem deviatich izieb, najmodernejšieho nahrávacieho štúdia a meditačnej miestnosti im poskytuje niekoľko tajných zákutí, súkromné jazero s altánkom, basketbalové, tenisové a golfové ihriská. V dome majú podlahy vykladané riečnymi kameňmi, vyrezávané drevené stropy a zábradlia z tepaného železa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luxury?? (@luxury_state_of_mind),

Jennifer Lopez
40 miliónov $
Rezidenciu s rozlohou 1 200 m2 a 20 izbami kúpila v auguste 2016 za 28 miliónov dolárov. Odvtedy jej cena vzrástla na 40 miliónov dolárov. Jennifer si toto miesto v Bel Air vybrala preto, lebo sa tam zmestí celá jej široká rodina a množstvo priateľov. Tí ju navštevujú pomerne často, lebo tam majú k dispozícii obrovský bazén, masážnu miestnosť, súkromné kino, pagodu s ohniskom i súkromnú pláž. Samotný dom navrhol v roku 1940 známy architekt Samuel Marx a okrem štýlovej kuchyne s pubom sa v ňom nachádza 10 vyrezávaných kozubov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy ?‍?‍????? (@cinsudreams),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:13