Wikimedia
StoryEditor

Načapala ho pri sexe po telefóne. Princezná Diana si pri Charlesovi vytrpela peklo

12.12.2019, 10:00
Celebrity
Manželstvo princa Charlesa a Lady Diany bolo už od začiatkov označované za vypočítavé a dokonca pokrytecké. Po Vyše 20 rokoch od smrti Diany sa ukazuje, že na tom bolo niečo pravdy.

Princezná Diana už od začiatku vzťahu s princom Charlesom bojovala o jeho priazeň. Aj keď tomu na začiatku neprikladala veľkú váhu, Charles sa odmietol vzdať kontaktu s jeho bývalou milenkou Camillou. Pôvodne si ju chcel zobrať za ženu, no jeho mama, kráľovná Alžbeta mu to zatrhla. Camilla mala totiž zlú povesť a bola známa ako prelietavá žena, čo by mohlo kráľovskú rodinu značne poškodiť.

Vtedy ešte nikto netušil, že svadba s nevinnou a dobročinnou Dianou bude tá, ktorá vrhne na kráľovskú rodinu najväčší tieň. Už krátko po nej sa totiž Charles rozhodol navrátiť k svojím starým móresom. Už počas medových týždňov mal totiž volať Camille. To princeznú veľmi ranilo a vyčítala si, že pre následníka na trón nie je dosť dobrá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Royal wedding portrait. July 29, 1981.

Príspevok, ktorý zdieľa ⅅⅈᗅℕᗅ ℚႮℰℰℕ ⌾ℱ ℍℰᗅℛᝨՏ ? (@loveforprincessdiana),

O tomto všetkom sa rozhodla Diana porozprávať britským médiám krátko pred rozvodom. Údajne si totiž nepriala, aby sa stal Charles kráľom. Namiesto toho chcela, aby na trón nasadol jej syn princ William. Okrem toho kameramanovi priznala, že to s Charlesom často krát zachádzalo do extrémov. V jednom z ich spoločných rozhovorov sa totiž dvojice pýtali, či sú stále zamilovaní. Zatiaľ čo Diana odpovedala automaticky áno, Charlesova odpoveď otriasla svetom: ,,Ale áno, no teraz už zamilovanosť znamená čokoľvek,'' vyjadril sa v priamom vysielaní. 

Najhorší moment pre Dianu však bol, keď svojho manžela našla na záchode ako telefonuje s Camillou. Dvojica mala mať spolu sex po telefóne, nakoľko ich stretnutia neboli možné. Princeznú to síce zlomilo, no pochopila, že musí od Charlesa definitívne odísť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Adorable!? #DianaandCharles #PrinceandPrincessofWales #PrinceCharles #PrincessDiana #PrincessofWales #PrincessofWales?

Príspevok, ktorý zdieľa Diana_The_Queen (@diana_hrh_queen),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:49