shutterstock.com
StoryEditor

Wau! Tieto známe ženy sú dôkazom toho, že vek je naozaj iba číslo

11.12.2019, 16:00
Celebrity
Pribúdajúce roky lichotia máloktorej z nás a od istého veku rok svojho narodenia podaktoré dokonca aj taja. Sú však medzi nami aj také, ktorých vek je naozaj len číslo a vyzerajú čoraz lepšie, alebo ak chcete – zrejú ako víno. Poďme spolu odhaliť tajomstvo hviezd, ktoré vedia starnúť a sú stále (minimálne rovnako) krásne, ako za čias, keď mali dvadsať.

Alena Heribanová (64)
Pre nestarnúcu tvár televíznej obrazovky naozaj platí, že vek je iba číslo. Vyzerá stále sviežo a čím to je? Podľa nás v Evite tým, že sa jej oči stále smejú, je štíhla a vie, čo jej pristane.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miklosko Fashion Design (@mikloskofashiondesign),

Soňa Müllerová (58)
Perfektný účes, hladká pleť, štýlové oblečenie – to sú tri výsady sympatickej moderátorky, ktorá je mamou dvoch dospelých detí. Netají sa tým, že preferuje zdravú stravu, čo je aj vidno na jej postave.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sona Mullerova (@muller.sona),

Iveta Malachovská (54)
Tiež patrí k dámam, ktoré vedia, čo im pristane. Starne s gráciou a celý život vyzerá v podstate rovnako – rovnako dobre. Nikdy sa nezabudne usmievať, srandu si dokáže robiť aj sama zo seba a dôraz kladie na vždy dobre upravenú lesklú hrivu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivetka Malachovska (@ivetkamalachovskaofficial),

Zuzana Mauréry (51)
Asi nepoznáme človeka, ktorému by sa táto herečka nezdala sympatická. Jej šarm a neokukaný typ krásy z nej robí neprehliadnuteľnú ženu, z ktorej stále srší pozitívna energia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @zuzana__maurery,

Dara Rolins (47)
Módna ikona Dara bola sexica vždy, ale teraz vyzerá asi najlepšie, ako kedy vyzerala. Má dokonalé telo a nosí športovo-elegantný štýl, ktorý sa jej hodí ako málokomu. Z účesov preferuje vysoký cop, ktorý ženám uberá vek a vždy je jemne opálená, takže stále pôsobí žiarivo. Top!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Kate Winslet (44)
Kto by povedal, že z tejto nenápadnej a priemerne vyzerajúcej dievčiny vyrastie takáto krásna labuť? Kate vyzerá lepšie, ako kedykoľvek predtým – je neuveriteľne ženská a sexi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ??????? || ❥ (@winsletss),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:34