shutterstock
StoryEditor

Dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta sa rozhodla stať mužom. Podstupuje už aj liečbu

09.12.2019, 10:00
Celebrity
Shiloh, ktorá sa už od skorého detstva údajne cítila viac chlapec ako dievčat, by mala v 13 rokoch podstupovať hormonálnu terapiu.

Biologická dcéra slávnych rodičov sa nikdy necítila ako typické dievčatko. Podľa zdrojov z okolia hollywoodskej rodiny sa dokonca nikdy nehrala s bábikami a neinklinovala k žiadnym dievčenským aktivitám. Spočiatku si rodičia mysleli, že ide len o fázu, ktorou si musí prejsť. Tá však ani po rokoch neskončila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Энджи и Шайло ❤️ #angelinajolie #jolie #joliepitt #shilohjoliepitt

Príspevok, ktorý zdieľa @ _jolie_jolie_jolie_,

Práve naopak. Shiloh sa nechala ostrihať ako chlapec a na verejnosti ju stále bolo vidieť len v chlapčenskom voľnom oblečení. Najstaršia dcéra by dokonca mala podľa amerických portálov podstupovať hormonálnu liečbu - a to aj napriek tomu, že má len 13 rokov.

Počas terapie jej budú do tela podávané androgény, vďaka ktorým sa stopnú všetky ženské príznaky a Shiloh sa tak pomaly začne meniť na muža. Do niekoľkých mesiacov by mala prestať menštruovať a neskôr by dokonca mala začať zarastať či mutovať. Operáciu, kedy jej však bude oficiálne zmenené pohlavie, môže podstúpiť až v 18 rokoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:00