shutterstock
StoryEditor

Syn kráľovnej Alžbety má na krku škandál. Sexuálne zneužíval neplnoleté dievčatá

04.12.2019, 10:00
Celebrity
Mladší brat princa Charlesa udržiaval priateľské vzťahy s človekom, ktorého obvinili z obchodovania s mladými dievčatami.

Voči Jeffreymu Epsteinovi vznieslo obvinenie 15 žien. Tie tvrdili, že ich mal predávať a ponúkať svojím známym ešte v časoch, keď neboli plnoleté. Mladé ženy sa mu darilo perfektne manipulovať, a tak sa stali jeho otrokyňami. Dom, kde usporiadaval zvrátené párty, navštívilo mnoho celebrít. Sám Epstein sa s niekoľkými z nich priatelil.

Jedným z jeho prominentných priateľov bol aj člen britskej kráľovskej rodiny, princ Andrew. Aj keď sa naňho zo všetkých strán valila kritika, vzdať sa svojich kráľovských povinností rozhodol až po tom, čo ho so sexuálneho obťažovania priamo obvinila Virginia. Tá ako dôkaz priložila fotografiu, na ktorej ju princ drží za pás. Tvrdí, že k sexu s ním bola donútená trikrát - a to v čase, keď mala 17 rokov.

Verejnosť kritizuje Andrewa najmä preto, že nad svojím priateľstvom, ale aj činmi Epsteina, neprejavil žiadnu ľútosť. Dodal to až po tom, čo sa rozhodol odstúpiť z verejného života. Svoju vinu však naďalej popiera a tvrdí, že všetky dôkazy proti nemu sú pravdepodobne zmanipulované. Nepopiera však, že so zvráteným pedofilom, ktorý vo väzbe spáchal samovraždu, boli naozaj dobrí priatelia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:12