Petra Bošanská
StoryEditor

Známe Slovenky nám prezradili, prečo milujú svoje telo

21.11.2019, 16:00
Celebrity
... dôvodov je niekoľko, ale nájsť ich vo svojom vnútri niekedy vyžaduje nielen čas, ale aj schopnosť a odvahu načúvať mu.

Zuzana Kanócz, herečka
Ľudské telo považujem za dar a úžasný „mechanizmus“, ktorý je schopný tých najkrajších zázrakov. Moje telo je zrkadlom mojich myšlienok a emócií, môjho správania sa k sebe aj k svojmu okoliu. Učí ma, ako žiť v čo najväčšom súlade so sebou. Svoje telo mám rada, vážim si ho a verím mu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzka Kanocz (@zuzkakanocz),

Emma Tekelyová, moderátorka, autorka kníh pre ženy

Milujem svoje telo, pretože si rozumieme. Roky som sa naň dívala nespokojným pohľadom, trýznila som ho hektolitrami kávy aj drastickými diétami. Boli sme súperi, ktorí si nič nedarujú, kým sme k sebe konečne našli cestu. Dnes sa máme radi, už vieme, že sme jedno telo, jedna duša. Baví nás robiť veci spolu. Aj cvičenie 3-krát do týždňa, lebo vtedy sa dobre cítime, dobre vyzeráme a máme radosť zo života. A o to nám obom ide!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma TEKELY (@emma.tekelyova),

Jana Tomas, blogerka

Svoje telo milujem v prvom rade preto, že je moje. Veľa toho doteraz zvládlo a musím povedať, že ma veľakrát prekvapilo tým, že zvládne ešte oveľa viac. Po 30-tke sa oň oveľa intenzívnejšie starám aj zvnútra, lebo si to zaslúži a potrebuje to. Cvičím takmer každý deň a pomaly sa dostávam do najlepšej formy svojho života. Je zaujímavé sledovať, ako toto 38-ročné telo reaguje na intenzívne cvičenie oproti 28-ročnému. Je v tom veľký rozdiel!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Tomas (@janatini),

Alžbeta Ferencová, speváčka a tanečnica

Moje telo má skvelú schopnosť mi vždy včas pošepkať, keď cíti, že niečo nie je správne. Milujem ho hlavne preto, že je prirodzené, senzitívne a moje.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zea (@this.is.zea),

Kvetka Horváthová, moderátorka
Milujem svoje telo, pretože mi bez väčšieho odvrávania slúži už 41 rokov! A čím som staršia, tým intenzívnejšie sa snažím počúvať jeho signály. Čo potrebuje a čo mu, naopak, škodí. Chcem predsa, aby sme v harmónii spolu prežili ešte nejaký čas.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kvetka Horváthová (@kvetkah),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:54