shutterstock.com
StoryEditor

Fanúšikovia kultového seriálu Priatelia žasnú. Obľúbená šou bude pokračovať!

15.11.2019, 07:00
Celebrity
Aj keď sa herci či tvorcovia viackrát zaprisahali, že sa žiadného pokračovania nedočkáme, predsa to len porušili.

Už 25.výročie známeho seriálu rozpútalo špekulácie o tom, že úspešný projekt chystá pokračovanie. Zatiaľ čo viacerí fanúšici verili, že sa bude jednať o celovečerný film, štúdio Warnes Bro predstavilo repliku známych bytov či kaviarne - ktorú mali fanúšici možnosť vidieť práve v deň spustenia prvej epizódy. 

Celovečerný film však zmietli zo stola. Aj keď sa tak ľudia po celom svete zmierili s tým, že legendárnych šesť kamarátov už spolu na filmovom plátne neuvidia, zrazu svitla nádej. Herečka Jennifer Aniston, ktorá stvárnila Rachel, sa totiž prekecla a prezradila, že na niečom sa predsa len pracuje. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

i honestly can’t find a caption that lives up to this picture?

Príspevok, ktorý zdieľa Friends?❤️ (@always.f.r.i.e.n.d.s),

Americký časopis dokonca priniesol informáciu o tom, že sa legendárna šou bude natáčať znova. Vysielať by sa mala na HBO Max a dokonca by v nej mali účinkovať všetky výraznejšie postavy. Spoločnosť sa dokonca snaží zlákať aj pôvodných producentov, aby malo pokračovanie tie správne grády. Prvá časť by sa mala odvysielať už v apríli a mala mať až 10 sérii... horíme nedočkavosťou!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A special Friends reunion is reportedly in the works with all six original cast members returning to our screens. More details via our IG story

Príspevok, ktorý zdieľa The Rebel Heart (@rebelheartblog),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 18:51