shutterstock
StoryEditor

So svojím manželom je už viac ako 50 rokov. Dolly Parton a jej recept na lásku

13.11.2019, 10:00
Celebrity
Známa americká umelkyňa sa za svojho manžela vydala v 18-tich rokoch a sú spolu do dnešného dňa.

Country speváčka sa za o tri roky staršieho manžela vydala hneď po ,,vstupe do dospelosti''. Zatiaľ čo sa jej rozbiehala umelecká kariéra, jej manžel Carl sa začal venovať obchodu. Podľa slov Dolly nikdy nechcel viesť verejný život, a tak je to do dnešného dňa. Napriek tomu, že sú obidvaja tak rozdielni, dokonalo im to klape aj po 53 rokoch manželstva. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

If you see someone without a smile today, give 'em yours ?? #MondayMotivation

Príspevok, ktorý zdieľa Dolly Parton (@dollyparton),

,,Musíte jeden druhého rešpektovať, odpúšťať to, čo sa dá a akceptovať isté veci,'' prezradila jedno zo svojich tajomstiev na šťastnú lásku hviezda. To samotné však nestačí. Podľa Dolly je veľmi potrebné, aby manželia viedli život aj mimo seba a dopriali si tak zdravý oddych. ,,Nebolí to a potom sa tešíte na ten čas, ktorý spolu strávite,'' radí speváčka. 

Aj keď sa jej so svojím manželom nikdy nepodarilo otehotnieť, nerozdelilo ich to, práve naopak. ,,Tak mi to bolo jednoducho nadelené. Prijali sme to,'' uviedla na margo toho, že sa nikdy nestalo mamou. Boh ju však detskou radosťou predsa len obdaril - Dolly má totiž 10 súrodencov, a tak majú v rodine veselo. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 05:02