shutterstock
StoryEditor

Jej život nie je len pozlátko a sláva. Dominika Cibulková priznala boj s depresiou

12.11.2019, 07:00
Celebrity
Je krásna, úspešná a obľúbená... napriek tomu sa však jedna z našich najúspešnejších športovkýň trápila psychickými problémami.

Dominika nikdy nepatrila k celebritám, ktoré by si svoje súkromie nejako extra strážili. Zábery zo svojho osobného života často zdieľa na sociálnej sieti a zdalo by sa, že svojim fanúšikom povedala o sebe už takmer všetko. Opak je však pravdou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Next stop - amalfi ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

V knihe Tenis je môj život, ktorá vychádza v týchto dňoch, sa krásna tenistka priznáva k problémom, ktoré ju sprevádzali na ceste životom, ktorý žije dnes. Málokto totiž tuší, že aj ona si prešla ťažkým obdobím a stresom, ktorý jej vyvolával až fyzickú bolesť. 

Autobiografia sa už dostala do predpredaja a záujem je obrovský. ,,Dominika priznáva svoju snahu o dokonalosť na tenisovom kurte, nervozitu, ktorá jej spôsobovala kŕče, depresiu, s ktorou bojovala takmer rok po dosiahnutí najväčšieho úspechu v kariére, priznáva rodinné problémy pre lásku.
Milujú ju ľudia po celom svete, ale stala sa aj terčom nenávistných komentárov. Jej úprimná biografia zaujme i tých, ktorí o tenise nič nevedia,'' sľubuje upútavka. My sa už nevieme dočkať, kedy si ju prečítame!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:10