archív Martin Šmahel
StoryEditor

Už má svojho anjelika doma. Martin Šmahel si užíva čas so svojou predčasne narodenou dcérkou

11.11.2019, 10:00
Celebrity
Aj keď je moderátor pracovne neustále vyťažený, stále si nájde čas na to, aby sa tešil zo svojej rodinky.

Je to už zopár mesiacov od správy, ktorá známeho moderátora a trénera vydesila na smrť. Malinká Emka sa totiž vypýtala na svet o niekoľko týždňov skôr, než by mala, a tak sa začal doslova boj o jej život. Celú situáciu navyše zdramatizovala havária, ktorá postihla sanitku, v ktorej bábätko prevážali.

Malinká princezná bola niekoľko týždňov v inkubátore. Napriek tomu sa s ňou však milujúci rodičia snažili tráviť takmer všetok svoj čas. Skoré uzdravenie a veľa síl Emke priala aj exmanželka moderátora Miriam Kalisová s ich spoločnou dcérkou Miou. Tá sa svojej sestričky už nevedela dočkať. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Rastieme, dýchame, papáme, odolávame, veríme, dávame si navzájom energiu a tešíme sa všetci spolu ?‍?‍?‍??? ako rodina ? Život nám prináša skúšky, ktoré naše cesty nasmerujú podľa našich rozhodnutí. My sme strojcami svojho osudu, šťastia a spokojnosti. Dôležité je to, ako sa rozhodneme myslieť a konať, či zabojujeme v ťažkých chvíľach a vydáme sa svojou vlastnou cestou. Nenechajte si do svojho života kecať od druhých. Každý si ho riadime sami a sme zaň zodopvední. Toto malé dievčatko ma toho tak veľa naučilo, a pritom je so svojimi 1200g len necelé 2 mesiace na svete. V skutočnosti tieto slová cezo mňa píše Emka. Ona nám ukazuje, že tu chce byť s nami a prelieza všetky prekážky ako silný leopard. A my ju v tom silno povzbudzujeme.

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Šmahel (@martinsmahel),

Všetko nakoniec však dobre dopadlo a dnes je Emka obklopená ľuďmi, ktorí ju milujú. Martin sa so zábermi z kočíkovania pochválil aj na sociálnej sieti a my musíme povedať, že ho takéhoto šťastného a spokojného veľmi rady vidíme. Rodinke želáme naďalej veľa zdravia a šťastia!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

JeSENná realita... ?? Majte krásny deň, nech je ako sen ?

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Šmahel (@martinsmahel),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:35