shutterstock.com
StoryEditor

Prezradila, že ju Charles podvádzal, a tak musela odísť.Takto prebiehal rozvod princeznej Diany

04.11.2019, 06:00
Celebrity
Málokto vie, ako v skutočnosti oficiálne skončilo manželstvo princa Charlesa a princeznej Diany.

O tom, že manželstvo princeznej Diany a princa Charlesa nebolo dvakrát ukážkové, sa začalo pošuškávať už krátko po svadbe. Podľa viacerých zdrojov mal mať nástupca trónu a najstarší syn kráľovnej Alžbety slabosť pre svoju expriateľku Camillu. Tú však kráľovná nemohla zniesť, nakoľko bola pre modrú krv príliš škandalózna. S tým sa princ údajne nikdy nezmieril, a tak bola Diana len akousi zásterkou. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Beautiful portrait of the Prince and Princess of Wales ?

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Diana, Kate & Meghan (@princessdianakatemeghan),

Krátko pred oficiálnym rozpadom ich manželstva to však už Diana nevydržala. V roku 1995 sa jej podarilo do Kensingtonského palácu prepašovať média, s ktorými natočila otvorený rozhovor. V ňom priznala nie len to, že ju Charles zrejme nikdy nemiloval, ale aj to, že ju permanentne podvádzal. Diana však prehovorila aj o svojom pomere s Jamesom Hewittom, o ktorom sa špekulovalo, že je skutočným otcom princa Harryho. 

Keď sa o tomto dozvedela kráľovná Alžbeta, princeznej údajne poslala list. V ňom jej dokonca ona samotná odporučila, aby sa s Charlesom rozviedla. Vedela, že zotrvanie v tomto vzťahu by na kráľovskú rodinu vrhlo zlé svetlo. Pri rozvode však musela podpísať papiere, podľa ktorých nemohla vynášať žiadne informácie o jej vzťahu či rozvode. Bolo však príliš neskoro - napriek tomuto kroku sa Alžbete reputáciu svojho najstaršieho syna nepodarilo napraviť.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hopefully, we still get a 2nd season on these two...???? #princessdiana #princecharles #charlesanddiana #buckinghampalace #FeudFX

Príspevok, ktorý zdieľa Feud: Bette and Joan (@betteandjoan),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:03