shutterstock.com
StoryEditor

„Si len obyčajná štetka.“ Nevlastná mama princeznú Dianu nešetrila, do smrti sa nezmierili

30.10.2019, 12:00
Celebrity
Aj keď ju celý svet miloval, predsa sa našiel niekto, kto ju dvakrát nemusel.. kto by to však povedal, že to bude jej nevlastná mama.

Niekoľko týždňov po tom, ako sa princezná rozviedla s princom Charlesom, si ju láska našla v náručí moslimského priateľa Hasnatom Khanom. Po tom, ako je aj tento vzťah nevyšiel, to skúsila s Dodim al-Feydom. Ten sa zdal konečne ako ten pravý, pri ktorom bola Diana šťastná a žiarila na všetky strany. 

Krátko pred smrťou sa dokonca špekulovalo o tom, že je princezná v radostnom očakávaní. To sa však nepáčilo jej nevlastnej mame. V najnovšom dokumente, ktorý vyšiel o obľúbenej princeznej, o tom porozprával človek, ktorý bol pre Dianu veľmi blízky - jej komorník Paul. 

Ten opísal aj konkrétnu situáciu, kedy si ho princezná zavolala do izby s plačom. Sedela v strede izby a zvierala v ruke telefón. Jej nevlastná mama jej totiž vynadala, že je štetka. Dôvodom malo byť to, že sa vláčila s moslimskými mužmi, čo sa jej ako katolíčke nepáčilo. ,,Povedala jej, že sa za ňu hanbí, zatiaľ čo ju Diana ustavične prosila, aby jej takéto veci nevravela,'' prezradil Paul a dodal, že nevlastná mama Diany často holdovala alkoholu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

HACE 21 AÑOS… Un día como hoy, 22 de agosto, pero de 1997, la princesa Diana disfrutaba de unas vacaciones junto a su entonces pareja sentimental, el empresario de origen árabe Dodi Al Fayed en Saint-Tropez, al sur de Francia. Su romance tenía pocos meses de haberse dado a conocer y entonces eran la pareja del momento. En estas imágenes vemos a la pareja llegando a tierra en lancha. Diana luce un short blanco, camiseta sin mangas negra a juega con un cinturón negro. Lleva en sus manos unos tenis blancos y en el brazo una bolsa tipo cosmetiquera de la firma Louis Vuitton modelo Toiletry Pouch 26. Vivía un momento inmejorable, justo el 28 de agosto de ese año cumplía su primer año de divorciada del príncipe Carlos. Por primera vez disfrutaba de una época libre, haciendo lo que más le gustaba y disfrutando un nuevo amor. Incluso un mes antes, Diana había presentado a sus hijo con Dodi (17 de julio de 1997) y habían pasado unos días en el yate del novio de su madre. Todo parecía ir bien en su vida. Quién iba a decir que sólo 9 días después moriría en París en un accidente que le arrebataría la vida y sus sueños. Ustedes, creen que fue un accidente o un atentado? #royalty #royal #royals #royaltyreport #royalfamily #realeza #instaroyals #royalnews #ladydi #princessdianaforever #princessdiana #dianaspencer #dodialfayed #england #sainttropez #france #lastdays #royalromance #royallove #royallovers @louisvuitton #louisvuitton

Príspevok, ktorý zdieľa Royalty Report (@royalty.report),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:34