StoryEditor

Má dôvod na radosť? Česká speváčka vraj nosí pod srdcom svoje prvé bábätko

30.10.2019, 09:00
Celebrity
O tom, že by mala byť obľúbená speváčka tehotná, svedčia viacerí ľudia.

Krásna speváčka Monika Bagárová, ktorá sa preslávila v súťaži SuperStar, randila s viacerými známymi osobnosťami. Jej vzťahy však bohužiaľ nikdy netrvali dlho a kráska už po pár mesiacoch ohlásila koniec. Zdá sa, že tentokrát je to už inak. S úspešným zápasníkom Mak­hmudom Muradovom to myslí vážne. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jsem na něj tak moc pyšná a neuvěřitelně šťastná, že se mu splnilo to co si tak moc přál ♥️Tolik úsilí tvrdé dřiny každý den!! Často se mě ptáte jaké to je vidět svoji lásku zápasit jestli nemám strach. Jasně, že určitý strach mám a nervozita je obrovská, ale důvěřuji mu, vím že jeho příprava a to jakým způsobem se tomu věnuje je ? a to vždy. Ani tentokrát jsem o jeho výhře nepochybovala ♥️ Dva odlišné světy nás dvou nám vlastně dokonale umožňují podpořit jeden druhého v tom co dělá a co miluje. ??Děkuji, že i přesto vše dokážeš být parťákem a dávat mi tolik lásky. I Will ALways Love You♥️ ps.Každý z nás je strůjcem svého štěstí ♥️ #god #love

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Do jednej z českej redakcie sa totiž ozvali fanúšikovia, ktorí tvrdia, že speváčka čaká bábätko. ,,Išla som so svojím priateľom na tehotenskú kontrolu. Objavila sa tam aj Monika Bagárová, no keď videla, koľko ľudí tam je, otočila sa a išla čakať von. Zmeškala tak, keď sestrička kričala jej meno. Zopakovala ho tak niekoľkokrát..počula som, ako v ordinácii prosila sestričky, aby ju nabudúce takto nevyhlasovali, že je známa a rada by udržala svoj stav v tajnosti,'' prezradila jedna z fanúšičiek. 

O pár dní na to sa ozvala ďalšia, ktorá si na obede v Brne všimla, že speváčka si rozopla gombík na nohaviciach. ,,Spočiatku som si myslela, že sa len prejedla, no začala rozprávať o tom, že o pár dní bude vedieť pohlavie bábätka a že sa veľmi teší,'' napísala do redakcie. Monika sa nebráni tomu, že by bábätko chcela, no zatiaľ túto informáciu nepotvrdila. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

All of Me Loves All of You ♥️ #Thankful #love #Elle

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:42