Wikimedia
StoryEditor

Dojemné odhalenie maestra Gotta. Toto je dôvod, prečo pred fanúšikmi tajil chorobu

28.10.2019, 06:00
Celebrity
Takmer mesiac po smrti prehovorila hovorkyňa speváka o tom, prečo Karel Gott priznal chorobu až tak neskoro...

Už je to takmer mesiac, čo nás opustila jedna z najväčších osobností celého Československa. Božský Kája, ako ho fanúšici či média prezývali, so zákernou diagnózou bojoval až do posledného momentu. O tom, že jeho zdravotný stav sa v poslednom roku rapídne zhoršil, vedeli však len jeho najbližší.

Jeho hovorkyňa Aneta Stolzová, ktorá pre zlatého slávika pracovala od roku 2015, prezradila pre jeden z českých denníkov, že Karel bol najšťastnejší práve v momentoch, kedy bol s rodinou. ,,Pán Gott nikdy nechcel byť ľutovaný, robil veci naplno a hovoril, že si ľudia zaslúžia, aby dostali, čo očakávajú. On nikdy nechcel sklamať svojich priaznivcov a poslucháčov, preto nikdy nebol negatívny a vždy chcel splniť svoje záväzky," odpovedala na margo otázky, prečo svoju chorobu maestro tajil. 

Karel tak nechcel strachovať svojich fanúšikov a namiesto toho sa stále snažil sršať pozitívnou energiou. Správu o tom, že trpí akútnou leukémiou, zverejnil len tri týždne pred svojou smrťou. Do posledného okamihu si však nedal zobrať svoju povestnú pozitívnu energiu...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A teď se konečně pouštím do fotek...

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@officialkarelgott),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Další krásné narozeninové setkání.❤️#happyfamily

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@officialkarelgott),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:12