Wikimedia
StoryEditor

Zavraždil ju pedofil či jej vlastná rodina? Smrť maličkej kráľovnej krásy je do dnešného dňa nevyriešená

24.10.2019, 11:00
Celebrity
Len dva dni po Vianociach v roku 1996 našla polícia telíčke 6-ročnej JonBenét Ramsay v rodinnej pivnici...aj keď do dnešného dňa nie je jasné, kto bol jej vrahom, s istotou možno potvrdiť, že krásne dievčatko zomrelo násilnou smrťou.

Rozkošné dievčatko nikdy nezažilo, aké je to byť skutočnou ženou. Jej mama, bývalá kráľovná krásy, svoju dcérku už od prvých krokov viedla tým istým smerom. Za svoj krátky život toho vďaka iniciatíve svojej mamy stihla naozaj mnoho - vyhrala šesť titulov kráľovnej krásy. Víťazstvá, ako aj samotná účasť, boli však pre malinkú JonBenét príliš náročné. 

Aj keď malo dievčatko len šesť rokov, jej mama ju dala odfarbiť na blond a učila ju náročné choreografie a rôzne vystúpenia, ktoré predvádzala práve na súťažiach krásy. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??? #jonbenetramsey

Príspevok, ktorý zdieľa Jonbenet's Memorial Page! ❤ (@_jonbenetramsey_),

25.decembra mal otec JonBenét uložiť malú princeznú spinkať. Ďalší deň už okolo piatej hodiny ráno nachádza Patsy, mama rozkošného dievčatka, list od únoscov. List má vyše dvoch strán a únoscovia v ňom žiadajú obrovské výkupné, ktoré sa zhodou náhod zhoduje s výškou vianočnej odmeny otca.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

With each passing day, Jonbenet discovered something new, she was a naturally curious little girl who enjoyed figuring out how the world worked as children often do, Jonbenet would sometimes become confused over certain words or factors in life and would rely on creativity and imagination to make the pieces fit together in her mind.. Jonbenet’s imagination was very active as it is with most children her age she referred to her parents coffee filters as ‘coffee feathers’. Jonbenet would insist to her family that it was not smoke that rose from the candles, it was prayers being delivered up to heaven. ?? - #jonbenetramsey #jonbenet #jonbenetpatriciaramsey #patsyramsey #burkeramsey #johnramsey #sad

Príspevok, ktorý zdieľa Leah -?? (@jonnbi.ramsey),

Rodičia okamžite zalarmovali políciu, ktorá prehľadala celý dom. V tom čase sa však nachádzalo v rodinnom dome už mnoho známych a príbuzných, a tak bol tento postup neskôr označený za neefektívny. Aj keď polícia všetko prehľadala, telo sa zjavilo ako zázrakom až niekoľko hodín od ich príchodu v pivnici. V bielej plachte ho priniesol zronený otec a privolaný doktor len konštatoval krutú smrť. Dievčatko niekto rozbil lebku a následne uškrtil tenkým káblom.

Polícii začína byť podozrivé, prečo má mama JonBenét večernú róbu, aj keď mala v noci spať. Vyšetrovatelia tak pracovali s verziou, že za smrť malej missky môže práve ona. JonBenét sa totiž v noci pomočovala, čo bolo pre jej mamu neprípustné a mala ju za to fyzicky trestať. Ich dom bol taktiež perfektne zabezpečený a nenašli sa žiadne známky vlámania. Pre nedostatok dôkazov ich však oboch nikdy neusvedčili. 

Vyšetrovatelia neskôr začali pracovať aj s teóriou, že dievčatku ublížil pedofil, ktorý si ju zrejme vyhliadol. V blízkosti tohto mesta však nenašli nikoho a navyše sa podobný prípad nikdy nezopakoval, a tak aj táto stopa viedla do zatratenia. O pár rokov neskôr zatkli v Thajsku na základe posielania čudných e-mailov, učiteľa Johna Marka Karra, ktorý sa po zatknutí ochotne priznal k vražde JonBenét. Tvrdil, že ju veľmi miloval. Neskôr bol však tiež zbavený obvinenia, nakoľko sa nezhodovalo ani DNA a v čase vraždy sa dokázateľne nachádzal na úplne inom mieste. Podľa všetkého túžil len po sláve. 

 V roku 2006 zomrela Patsy na rakovinu. Otec dievčatka niekoľkokrát vypísal finančnú odmenu za akékoľvek informácie, ktoré by prípad pomohli objasniť, ale neuspel..

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sorry about not posting yesterday, Instagram wasn’t working for me. Today is Thursday before Thursday ends try to talk to your friends or family about a missing person or a murder case.. it can be anyone.. talking about these cases help them a lot in ways like you could jog someone’s memory, maybe they saw something strange happen that day that they forgot over time.., even just simply talking about it can make others be on the look out and can aid in them getting justice, so spread the word as far as you can and try to do your part, in help of the missing and murder victims - #unsolved #truecrimecommunity #burkeramsey #unsolvedmurders #unsolvedmurders #rememberjonbenet #buzzfeedunsolved #unsolvedmysteries #unsolvedmurder #jonbenetramsey #justiceforjonbenet #jonbenétramsey #jonbenet #jonbenétramsey #jonbenét #jonbenetpatriciaramsey #whokilledjonbenet #jonbenetramsey #johnramsey #patsyramsey #truecrime #truecrimecommunity #truecrimeaddict #truecrimejunkie #crime #murdercases #missingperson #castingjonbenet

Príspevok, ktorý zdieľa Leah -?? (@jonnbi.ramsey),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? #jonbenetramsey

Príspevok, ktorý zdieľa JonBenét Ramsey ❤️????????? (@christmasjonbenet),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Patsy Ramsey no túmulo de JonBenét em dezembro de 2001. #justiceforjonbenet #jonbenetramsey #johnnieb

Príspevok, ktorý zdieľa JonBenét Patrícia Ramsey (@jonbenetbrasil),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:10