flickr
StoryEditor

Uniesli ju alebo ju zabili vlastní rodičia? Príbeh stratenej Maddie je do dnešného dňa záhadou

18.10.2019, 11:00
Celebrity
3-ročná Madeleine zmizla zo svojej izby počas rodinnej dovolenky v Portugalsku. Aj keď prešlo už 12 rokov, po rozkošnom dievčatku akoby sa zľahla zem.

Celý prípad sa odohral ešte v máji v roku 2007. Mladá rodinka s dcérkou a dvojičkami sa vybrala na dovolenku do Portugalska. Rodičia približne okolo pol deviatej večer uložili detičkyspať a vybrali sa do hotelovej reštaurácie, ktorá bola vzdialená približne 55 metrov. 

Rodičia svoje poklady chodili kontrolovať každú pol hodinu. Keď však prišli na izbu okolo desiatej hodiny večer, malá Madeleine bola preč. Jej súrodenci však v izbe ostali. Manželia okamžite zavolali políciu a zalarmovali personál hotela. Napriek tomu sa však nepodarilo nájsť žiaden dôkaz, ktorý by polícii uľahčil neľahký prípad. Dievčatko sa ako keby vyparilo.

Začalo sa medzinárodné vyšetrovanie, ktoré upútalo pozornosť celého sveta. Polícia sa po vypočúvaní ľudí z okolia a možných svedkov zamierila na záhadného muža, ktorý sa v následujúci deň pohyboval na pláži s neznámym dieťaťom. Táto stopa však nikam neviedla. 

Mnoho ľudí po celom svete, ale aj niekoľko vyšetrovateľov, sa dokonca uchyľuje k verzii, že rodičia svoju dcérku neúmyselne zavraždili. Rozhodli sa tak jej zabitie ututlať - a to mal byť dôvod, prečo si vymysleli verziu s únosom. Verejnosti totiž už od začiatku prišla podozrivé to, že niekto uniesol len jednu dcérku a nie aj bábätká, ktoré sa nachádzali v tom čase v izbe s ňou...a nepochybne aj to, že v hoteli nezostala po neznámom páchateľovi ani stopa. 

Rodina do dnešného dňa pátra po Madeleine, aj keď od jej zmiznutia ubehlo už 12 rokov. Niekoľkokrát sa v médiách objavila správa, že sa našli jej pozostatky, no nikdy sa to oficiálne nepotvrdilo. Celý svet však dúfa, že Madeleine McCann je v poriadku...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?? The investigators are still working on the Madeleine's case. No one still knows where she is, if she is alive. And what so happened that night on Thursday May 3, 2007 in the seaside resort of Portugal where Madeleine was sojourned with her family. 12 years of unbreakable research but today we are closer to this end. Hope is always present thank you for being there for her ❤️? #madeleinemccann #missingchild #maddiemccann #missingchild #missing #madeleinebethmccann #findmaddie #nevergiveup #maddiemccann ??~ Les enquêteurs travaillent toujours sur l'affaire de Madeleine. Personne ne sait encore où elle est, si elle est vivante. Et ce qui s'est passé cette nuit-là, le jeudi 3 mai 2007, dans la station balnéaire du Portugal où Madeleine a séjourné avec sa famille. 12 ans de recherche ininterrompue, mais aujourd'hui nous sommes plus proches de ce but. Espoir est toujours présent merci d'être là pour elle ❤️ #madeleinemccann #missingchild #maddiemccann #missingchild #missingchild #missing #missing #madeleinebethmccann #findmaddie #nevergiveup #maddiemccann

Príspevok, ktorý zdieľa MadeleineMCCmissing (@madeleinemccmissing),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Remember Madeleine. She still hasn't been found. Keep looking for her. I've always thought about his innocence when he was three years old, you're so innocent. No one expects us to go into your hotel room and someone steals your child. She didn't deserve that. Think if it was your child, your sister, your friend. Please Help Find Madeleine Never giving up her. I never really knew if there was permission to post these posters in my city but I did it and i feel good today that I did something good Come home soon Madeleine I keep helping you always❤️ #madeleinemccann #madeleinebethmccann #missing #maddiemccann #missing #missingchild #FindMadeleine #france?? #avignon #poster #FindMadeleine Souvenez-vous de Madeleine. Elle n'a toujours pas été trouvée. Continuez à la chercher. J'ai toujours pensé à son innocence quand elle avait que trois ans, elle es tellement innocente. Personne ne s'attend à ce que nous allions dans votre chambre d'hôtel et quelqu'un vole votre enfant. Elle ne méritait pas ça. Pensez si c'était votre enfant, votre soeur, votre amie. S'il vous plaît aider à trouver Madeleine. Ne jamais abandonner. Je ne savais pas vraiment s'il y avait une permission d'afficher ces affiches dans ma ville mais je l'ai fait et je me sens bien aujourd'hui d'avoir fait quelque chose de bien aujourd’hui. Viens vite à la maison Madeleine, je continue à t'aider toujours.❤️ #madeleinemccann #madeleinebethmccann #missing #maddiemccann #missing #missingchild #FindMadeleine #france #avignon #poster #FindMadeleine ⚠️ Please ask permission to take my photos I did not put a tag on it but these are my photos Thank you!

Príspevok, ktorý zdieľa MadeleineMCCmissing (@madeleinemccmissing),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:02