Petra Bošanská
StoryEditor

Má už cez 40 rokov, no človek by jej tipoval oveľa menej. Ako to Kvetka Horváthová robí?

14.10.2019, 07:00
Celebrity
Jedna z najobľúbenejších slovenských moderátoriek popiera zákony starnutia.

Kvetka Horváthová sa na televíznych obrazovkách objavuje už nejaký ten čas. Poznajú ju tak nielen staršie, ale aj mladšie generácie. Svoj vzhľad sa jej totiž podarilo zachovať takmer rovnaký ako v časoch, keď sa jej moderátorská kariéra ešte len začínala.

 

Jedným z tajomstiev jej mladého vzhľadu je nepochybne to, že stavia na jednoduchosť a nehanbí sa vyjsť na verejnosť bez mejkapu. Dôkazom toho sú aj niektoré fotografie na sociálnych sieťach, ktoré zobrazujú obľúbenú celebritu bez šminiek. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Keď na mňa začala “liezť” choroba, povedala som si, že nebudem ignorovať signály svojho tela a poctivo to vyležím. Navyše, z návštevy u lekárky som si priniesla domov antibiotiká. A tak poctivo ležím už niekoľko dní... Ale aj sedím a čítam, v telke som videla všetko možné aj nemožné ?, kvalitne som si zasurfovala na nete,... Ále, keďže teploty sú preč a aj ten kašeľ je už slabší, začínajú so mnou šiť všetci čerti ??? Už by som potrebovala poupratovať, tiež povysávať, ale aj požehliť, navariť minimálne 4 - chodový obed (také recepty som teraz objavila na internete, ach jaj ?)... Bóže, a čo by som dala za kávu v nejakej útulnej kaviarničke s kamoškou!!! No nič, musím sa trošku upokojiť ?, spomenúť si na začiatok týždňa, keď mi bolo fakt blbo, pripomenúť si, že už nemám 20 a pokračovať v ležaní a sedení, čítaní, pozeraní a surfovaní,... Prajem vám veľa zdravia, priatelia ? #zdraviejenajdolezitejsie #piatok #peknyden

Príspevok, ktorý zdieľa Kvetka Horváthová (@kvetkah),

Na jej mladistvý vzhľad nepochybne vplýva aj to, že sa miluje taká, aká je. ,,Milujem svoje telo, pretože mi bez väčšieho odvrávania slúži už 42 rokov! A čím som staršia, tým intenzívnejšie sa snažím počúvať jeho signály. Čo potrebuje a čo mu, naopak, škodí. Chcem predsa, aby sme v harmónii spolu prežili ešte nejaký čas,'' prezradila pre náš magazín. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 23:14