Wikimedia
StoryEditor

Nazbierali silu a prišli. Najmladšie dcérky Karla Gotta sa napriek veľkej bolesti zúčastnili pohrebu svojho ocka

12.10.2019, 17:00
Celebrity
Ivana Gottová sa snažila svoje dcérky pred najväčšou bolesťou ochrániť. Ony sa však rozhodli s ockom poslednýkrát rozlúčiť...

Len 14-ročná Charlotte Ella Gottová a 11-ročná Nelly Sofie znášajú podľa zdroja z blízkeho okolia rodiny smrť svojho milovaného tatinka veľmi ťažko. Niektoré média dokonca priniesli informáciu, že by sa mali v blízkej dobe presťahovať z Česka. 

Mnohí tak predpokladali, že sa najmladšie dcérky speváka rozlúčia so svojím tatkom len v súkromí. Nakoniec sa predsa však rozhodli prísť na sobotňajší pohreb. Zatiaľ čo sa mladšia dcérka držala, staršia Charlotte nedokázala udržať slzy pri odnášaní rakvy. Oporou im však sú ich nevlastné staršie sestry, ktoré má český slávik z predchádzajúcich vzťahov. Podporovať sa začali hneď už počas Karlovho ťažkého boja s leukémiou.

Podľa umelcov, ktorí pomáhali maestrovi a jeho dcérke natáčať posledný videoklip k piesni Srdce nehasnou, sa dojemná skladba nahrávala Charlotte veľmi ťažko. To, že sa čas jej milovaného otecka kráti, totiž v tom čase už vedela.

To, či dievčatá nakoniec ostanú v Česku, je zatiaľ pre verejnosť neznáme. Ich rodina sa ich ale snaží uchrániť od smútku verejnosti, ktorý stále neutícha...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#Karelgott #karlovyvary

Príspevok, ktorý zdieľa KZET travel (@kzettravel),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 17:56