shutterstock.com
StoryEditor

Spomienka z leta: Julianne Moore, ohnivá ryšavka, ktorá si počas leta podmanila Vary

08.10.2019, 18:00
Celebrity
Žiadne škandály ani aféry. Len veľká láska a dlhoročné usporiadané manželstvo, ktoré jej mnohí môžu závidieť. A láska naozaj robí divy. Keď pred pár mesiacmi na Filmový festival do Karlových Varov dorazila hlavná hviezda Julianne Moore (58), mohli sme na nej oči nechať.

Vo veľkom štýle. Presne tak, ako sa na hollywoodsku divu patrí. Ryšavka Julianne Moore priletela do českého kúpeľného mestečka súkromným lietadlom s početným sprievodom. Ten sa naťahoval s ťažkou batožinou a kuframi, ktoré ukrývali skutočné skvosty. Veď Julianne si z rúk prezidenta festivalu Jiřího Bartošku prevzala Krištáľový glóbus za mimoriadny umelecký prínos svetovej kinematografii a v nádhernej žltej róbe úplne žiarila. Bola prirodzená, bezprostredná a vôbec neskrývala nadšenie a dojatie. Do Karlových Varov dorazila spolu s manželom, režisérom Bartom Freundlichom a so sedemnásťročnou dcérou Liv.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Červený koberec (@cervenykoberec.cz),

Keď pracuje celá rodina

S Bartom sú spolu už neuveriteľných 21 rokov a patria k najšťastnejším a najstabilnejším párom Hollywoodu. Stretli sa pri nakrúcaní Bartovho režijného debutu Odtlačky prstov v roku 1977 a od toho času sú spolu. „Odvtedy sme nerozlučiteľní,“ zdôraznila Moore, ktorá počas svojej kariéry hrala v nespočetnom množstve filmov. Keď začínala, neváhala vziať akúkoľvek úlohu, aby si zarobila. Teraz však má už presnú deliacu čiaru medzi filmami, ktoré sa nakrúcajú pre biznis a umeleckými filmami, ktoré má rada. „Postupne som si začala vyberať a v súčasnosti hrám radšej v nezávislých produkciách. Keď som na nakrúcaní, nemám skutočne obavy z ničoho, lebo je to jedno obrovské vymyslené ihrisko a nič z toho nie je pravda,“ prezradila herečka, ktorá spolu s manželom vo Varoch predstavila nový film Po svadbe. A aké je to režírovať vlastnú ženu? „Počas natáčania sme spolu komunikovali v rovine, že ja som spisovateľ, ktorý prehovára k jej hereckému ja. Viem, že vždy pridá do roly niečo navyše. Na našej spolupráci mám rád, že môžeme byť viac spolu, tentoraz aj s našou dcérou,“ uviedol Freundlich. Dcéra Liv sa podieľala na produkcii filmu v pozícii asistentky a festivalovú atmosféru si poriadne užila. Kým rodičia mali povinnosti, ona s pohárikom v ruke žúrovala s kamarátkami. Neskôr si to americká výprava namierila do Prahy, kde pochodili pamiatky. A potom sa už pobrali domov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julianne Moore (@juliannemoore),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:05