shutterstock
StoryEditor

Jeho osudová láska ho opustila, tak si vybral svoju kamarátku. Spevák Justin Bieber sa oženil

02.10.2019, 14:00
Celebrity
Kanadský spevák, ktorý je už niekoľko rokov idolom tínedžeriek po celom svete, si zobral za manželku svoju dlhoročnú kamarátku Hailey krátko po tom, ako mu to s jeho životnou láskou opäť nevyšlo.

Justin Bieber sa so speváčkou Selenou Gomez dal dokopy už pred niekoľkými rokmi. Obidvaja tínedžeri boli vtedy na vrchole slávy, a tak sa všetka pozornosť šoubiznisu upriamovala na nich. Kontroverzný Justin, ktorý na seba začal upozorňovať škandálmi a vyčíňaním, sa však nepozdával rodičom krásnej speváčky a dokonca ani jej najbližším priateľom.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Я никогда не буду жалеть или говорить, что лучше бы я никогда не встречал некоторых людей, потому что было время и я в них нуждался. Мне нравилось с ними общаться, беседовать, смеяться искренне и радоваться. Мне было с ними хорошо и я считаю, что это безумно глупо говорить, что лучше бы я не знал их или плохо о них отзываться. Они принесли мне и радость и боль. Но если они были в моей жизни, значит это было нужно. Какой-то урок, какое-то испытание, какое -то разочарование. Но ничто нас так не учит, как разочарование в прошлом и это бесценный опыт на всю жизнь.

Príspevok, ktorý zdieľa ʄօʀ Ꮖɦɛ ֆօʊʟ? (@love1inesss),

Podporu stratil Justin najmä po prvom rozchode so speváčkou, kedy okamžite vtrhol do náručia iných žien. Vystriedal ich niekoľko, medzi nimi bola dokonca aj jeho kamarátka Hailey Baldwin, neter známeho herca. Tá však kedysi priala ich vzťahu natoľko, že si na sociálnej sieti zverejnila status o tom, akí sú zlatí a považovala ich za najkrajší pár Hollywoodu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My wife and I :) where it all began

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Idol mladých žien si však po krátkych aférach uvedomil, že Selenu stále miluje. Snažil sa tak vrátiť do jej života - okrem toho, že jej venoval jednu zo svojich najznámejších piesní s názvom Sorry, v ktorej jej vyznal city. Selena mu síce dala šancu, no opäť im to dlho nevydržalo kvôli psychickým problémom, ktoré sa u nej objavili. Nepochybne jej nepomáhal ani fakt, že ľudia okolo nej Justina nemajú radi.

Len dva týždne po tom, ako sa skončil ich vzťah, sa Justin objavil po boku Hailey. Dvojica si dala sľub, že do svadby spolu nebude mať žiaden sex, a tak nebolo prekvapením, že prvá tajná svadba prebehla už o necelý mesiac. ,,Každý deň sa do teba zamilujem zas a znovu.Si tá najlepšia vec, ktorá sa mi v živote stala a bol by som bez teba stratený,'' venoval jej milé slová na Instagrame, aj napriek tomu, že takto emócie nikdy svojej predchádzajúcej priateľke neprejavoval. 

Hailey a Justin však už stihli mať prvú manželskú krízu. Tá ich však nezlomila a v pondelok si povedali svoje áno ešte raz, tentokrát aj pred priateľmi. Prominentná svadba ich vyšla na viac ako pol milióna dolárov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Looking forward to forever with you @haileybieber

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My bride is ?

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 16:01