archív
StoryEditor

Celebrity za mrežami. Pozrite sa na fotky, za ktoré sa hviezdy hanbia

01.10.2019, 18:00
Celebrity
Nekompromisné zákony v USA nepoznajú brata ani celebritu. Keď niekto urobí prešľap, putuje za mreže a nevyhne sa ani ponižujúcej fotografii do policajných záznamov. Pozrite sa, ktoré hviezdy už zapózovali pred mužmi zákona.

PARIS HILTON
Nepolepšiteľná boháčka

Rozmaznaná dedička hotelového impéria má už celé portfólio z fotiek pred policajnou stenou. Nemá totiž problém sadnúť si na mol opitá za volant. V auguste 2010 ju zatkli v Las Vegas pre podozrenie z držania kokaínu, keď jej v hoteli vypadlo z kabelky vrecko s bielym práškom. Neprilepšila si ani tým, že policajtom bránila vo výkone práce. Chvíľu si posedela za mrežami, pokračovala domácim väzením, 200 hodinami verejných prác a povinnou protidrogovou terapiou.

HUGH GRANT
Posadnutý sexom

V júni 1995 prichytili známeho herca, ako si v aute užíval orálny sex s prostitútkou Divine Brown. Od rozkoše stláčal nohou brzdu, takže mu stále blikali brzdové svetlá, čo pritiahlo pozornosť policajtov. Vyviazol s pokutou 1 180 dolárov, dvojročnou podmienkou a veľkou hanbou – na internet totiž unikli fotky aj video z pikantného incidentu. Prostitútka následne zarobila 1,6 milióna dolárov za rozhovory a verejné vystúpenia. 

HEATHER LOCKLEAR
Bila sa s policajtom

Za jazdu pod vplyvom omamných látok ju zatkli v septembri 2008 v Kalifornii. O desať rokov ju znova v putách viedli za mreže, tentoraz pre rušenie nočného pokoja, domáce násilie a napadnutie policajta. Pustili ju na kauciu 20 000 dolárov. 

MEL GIBSON
Zničil ho alkohol

Priznal sa, že piť začal už ako 13-ročný, niekoľkokrát absolvoval schôdzky anonymných alkoholikov a napriek tomu ho v júli 2006 v Los Angeles zatkli za jazdu v opitosti. V krvi mu namerali takmer dve promile. Pri zatknutí navyše kričal na adresu Židov nelichotivé slová, za ktoré sa potom musel verejne ospravedlniť. Onedlho zase čelil obvineniam z fyzického násilia voči bývalej priateľke, ruskej klaviristke Oxane. 

celebrities in prison archív

KEANU REEVES
Dvakrát mal šťastie

Známeho filmového bitkára v máji 1993 zatkli za riadenie auta pod vplyvom alkoholu a bezohľadnú jazdu po uliciach Los Angeles. V roku 2008 ho žaloval paparaco, ktorého fyzicky napadol, keď sa ho snažil odfotiť pri jednej návšteve v nemocnici. V oboch prípadoch vyviazol Reeves bez odsúdenia.

LINDSAY LOHAN
Nepomohla jej ani odvykačka

Problémová herečka skončila za mrežami už šesťkrát. V máji 2007 ju zatkli za jazdu pod vplyvom omamných látok a za držanie kokaínu. Pritom ju dva týždne predtým pustili z odvykacej kliniky. Dostala trojročnú podmienku a čoskoro ju zase fotili pred policajnou stenou za jej porušenie. Ďalšie domáce väzenie dostala v roku 2011 za krádež náhrdelníka v klenotníctve.

MACAULAY CULKIN
Nezvládol detskú slávu

Bývalú detskú hviezdu zatkli v septembri 2004 v Oklahome, keď mu v aute našli marihuanu a lieky na predpis. Dostal podmienečný trest odňatia slobody a musel zaplatiť pokutu vo výške 4 000 dolárov. Protidrogové liečenia absolvoval niekoľkokrát.

ROBERT DOWNEY JR.
S drogami bojoval dlho

Kým zvládol svoj boj s drogami, bol viackrát za mrežami. Keď ho v roku 1996 policajti zastavili za prekročenie povolenej rýchlosti, našli v jeho aute heroín, kokaín a nelegálne držanú pištoľ. Vyviazol s podmienkou, ale keď ju porušil, putoval za mreže. Po prepustení mal problém nájsť si prácu, ale od svojho comebacku v úlohe Iron Mana sa snaží sekať dobrotu.

celebrities in prison archív

JUSTIN BIEBER
Drzý výtržník

Za šoférovanie v opitosti a navyše s neplatným vodičským preukazom, ako aj za kladenie odporu pri zatýkaní si kanadský spevák v januári 2014 v Miami Beach poriadne zavaril. V krvi mu zistili aj marihuanu a xanax. Prepustili ho na kauciu 2 500 dolárov a nariadili mu povinný kurz zvládania hnevu, keďže v minulosti čelil aj obvineniam z vandalizmu. Biely dom prijal petíciu na jeho vyhostenie zo Spojených štátov, ktorú podpísalo 270 000 ľudí. Žiaľ, neuspeli.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:02