Dušan Kittler
StoryEditor

To je ale krásna rodinka! Veronika Ostrihoňová zverejnila nádherný záber s bábätkom

28.09.2019, 16:00
Celebrity
Redaktorka a moderátorka sa s rozkošným záberom pochválila na sociálnej sieti.

Dvojica sa informácie okolo bábätka snažila držať v najväčšej tajnosti. Veronika dokonca niekoľko týždňov pred pôrodom upozorňovala na fakt, že kvôli rodičom, ktorí radi zdieľajú fotografie na sociálnych sieťach, majú malé deti vo virtuálnom svete tisíce fotografií. 

Napriek svojmu presvedčeniu sa však so svojimi fanúšikmi podelila o záber, ktorý roztápa srdce. Z fotky ide okrem pozitívnej energie aj veľké množstvo lásky. Ľudia si zároveň uvedomujú fakt, že takéto zábery budú skôr zriedkavosťou, a tak ich nepochybne pohľad na šťastnú rodinku potešil. 

,,Dnes sme presne týždeň rodičia. Sára má oči po ocinovi, a pľúca po mne. Ďakujem Vám zo srdca za všetky priania, odkazy a darčeky. Je to bizarno-krásne obdobie a malá nám robí radosť, aj keď občas reve ako tiger. Niektorí ste mi písali, že z nej iste vychováme superženu, čo ma veľmi potešilo. No zároveň som si uvedomila, že ani nemáme inú možnosť. Dámy totiž u nás stále ťahajú za kratší koniec,'' napísala k fotke Veronika. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes sme presne týždeň rodičia. Sára má oči po ocinovi, a pľúca po mne. Ďakujem Vám zo srdca za všetky priania, odkazy a darčeky. Je to bizarno-krásne obdobie a malá nám robí radosť, aj keď občas reve ako tiger. Niektorí ste mi písali, že z nej iste vychováme superženu, čo ma veľmi potešilo. No zároveň som si uvedomila, že ani nemáme inú možnosť. Dámy totiž u nás stále ťahajú za kratší koniec. V prvom štvrťroku 2018 bola priemerná mužská hodinová mzda 7,45 EUR na hodinu, zatiaľ čo ženy zarobili len 5,97 EUR. V súkromnej sfére je hodinová mzda vysokoškolsky vzdelanej ženy 8,84 EUR. Ekvivalentný muž dostane takmer o štyri viac. Do toho si prirátajme, že takmer tri štvrtiny Slovákov stále veria, že ženina úloha je primárne v starostlivosti o rodinu a domácnosť. No a prihoďme ešte nahodilé rozmary poslancov rozhodovať o cudzích materniciach v snahe získať predvolebné body. Štartovacia línia ako lusk. A to sa Sára narodila so všetkými benefitmi, zdravím, kompletnou rodinou, sociálnym zabezpečením. Jej menej šťastné súputníčky budú musieť bojovať omnoho, omnoho viac. Toto nie je feministický manifest, ale zamyslenie sa nad vlastnou dcérou a jej budúcnosťou. Všetky tieto fakty a štatistiky totiz zrazu majú iný, osobnejší význam. A to nielen preto, že Mato Sáre od počatia robí excelovskú tabuľku s výdavkami! Máme šancu to zmeniť, každý jeden, a pomôžeme tak všetkým. A bude dôvod na optimizmus. Ako hovorí Warren Buffet, keď sa pozrieme na to, čo ľudstvo dosiahlo za niekoľko storočí len s pomocou polovice svojho talentu, predstavte si, čo dokáže, keď sa bude môcť rovnocenne zapojiť aj tá druhá. . Koniec hlásenia, ideme jesť! . ? @patriciaostrihonova . . #family #baby #love #newborn #sara #newlife #bulldogsofinstagram #molly #picoftheday #saturday #weekend

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Cifrová Ostrihoňová (@veronikaostrihonova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:58