shutterstock
StoryEditor

Scarlett Johansson patrí medzi najkrajšie a najlepšie platené herečky, jej manžel ju však vymenil za inú

27.09.2019, 12:00
Celebrity
Talentovaná herečka, ktorá sa vo svete šoubiznisu pohybuje už od čias svojej puberty, má za sebou už dva rozvody.

Scarlett bola už od svojich 13-tich rokoch v žiarach reflektorov. Film Zaklínač koní presvedčil spoločnosť, ale aj prísnych kritikov o tom, že krásna Američanka má veľký herecký potenciál. Po viac ako 20-tich rokoch vo filmovej brandži to nakoniec aj potvrdila a dnes je už druhý rok po sebe najlepšie zarábajúcou herečkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Young & Beautiful #scarlettjohansson

Príspevok, ktorý zdieľa Hatao Maekawa (@hataomaekawa),

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

In 1998, a 13-year-old Scarlett Johansson lost the lead role in The Parent Trap to Lindsay Lohan.

Príspevok, ktorý zdieľa 90s (@90scelebvibes),

Menšie šťastie mala však blondína v láske. Aj keď vždy patrila medzi najkrajšie ženy sveta, nikdy to nestačilo. Svoje prvé manželstvo uzavrela so známym hercom Ryanom Reynoldsom. Scarlett si svoje súkromie strážila, a tak si dvojica užívala čas strávený osamote skôr spolu než na spoločenských akciách. Časom sa však ukázalo, že dvojica má na seba minimum času. Obidvaja sa totiž sústredili na umeleckú kariéru, ktorá bola nakoniec aj oficiálnym dôvodom ich rozvodu. 

Krátko predtým sa však pošuškávalo, že sa Ryan zamiloval do svojej hereckej kolegyne Blake Lively. ,,Rozchádzame sa tak, ako sme do manželstva vstúpovali - v láske a v dobrom duchu,'' prezradila pre média Scarlett. Svoj názor však evidentne zmenila po tom, ako sa herec skutočne s ďalšou blonďavou kráskou dal dokopy. ,,Upadla som do ťažkej depresie,'' priznala s odstupom času. 

Po tom, ako týždeň nedokázala výjsť z domu, sa jej ujali jej priatelia a rodina. Práve oni jej podali pomocnú ruku, ktorá Scarlett pomohla vzchopiť sa. Nebolo to však jednoduché najmä z dôvodu, že Ryan a Blake začali byť ospevovaní ako hollywoodsky pár snov. Scarlett sa nepošťastilo ani druhýkrát - jej manželstvo s francúzskym novinárom skrachovalo aj napriek tomu, že sa im narodila dcérka. Dnes je herečka zasnúbená už tretíkrát a my veríme, že tentoraz to bude ten pravý. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:03