Wikimedia
StoryEditor

ABBA bola kedysi legendou, ale aj utrpením. Spoveď speváčky zo skupiny šokovala všetkých

25.09.2019, 12:00
Celebrity
Členka jednej z najpopulárnejších skupín, aké kedysi existovali priznala, že spevácka kariéra jej vo veľa ohľadoch zničila život.

Agnetha Fältskog už po rozpadnutí kapely priznala, že život v ústraní jej vyhovuje. Sláva, ktorú legendárna kapela zažívala, bola na ňu totiž príliš. ,,Nevadilo mi podpísať sa fanúšikovi, ktorý žiadal autogram. Vždy ma však vyľakal ten obrovský zástup ľudí, ktorý čakal na môj podpis a na mňa,'' prezradila v jednom z interview na margo toho, ako znášala popularitu.

Sympatická blondína neskôr upadla do depresií. Tie sa paradoxne objavili v časoch obrovskej popularity, kedy sa stala symbolom krásy a ženskosti po celom svete. ,,Fanúšikovia boli mnohokrát až hysterickí. Bála som sa vystupovať a oveľa radšej som bola v nahrávacom štúdiu,'' opisuje svoju kariéru, ktorá ani zďaleka nebola taká ružová, ako sa zdá. 

Jej bývalý priateľ ju po rozchode začal fanaticky prenasledovať. Situácia bola natoľko vážna, že dostal zákaz vstupu do Švédska. Speváčka tak často krát otvorene priznáva, že jej táto sláva zničila život. Nikdy sa jej totiž svojej nálepky - speváčky zo skupiny ABBA, nepodarilo zbaviť. Aj keď sa totiž pokúsila o sólo kariéru, nikdy sa jej ani z časti nepodarilo zažiariť tak, ako v 70-tych rokoch. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Today in 1978, ABBA film the video for 'Summer Night City', directed by Lasse Hallström. ? #ABBA

Príspevok, ktorý zdieľa ABBA (@abba),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Today in 1980, ABBA film the video for 'The Winner Takes It All' in the town of Marstrand on Sweden's west coast. ? #ABBA

Príspevok, ktorý zdieľa ABBA (@abba),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#agnethafaltskog #agnethaåsefältskog #abbaagnetha #signedphoto #1977

Príspevok, ktorý zdieľa Monica Voll (@abbameabbayouvoulezvous),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 17:23