shutterstock.com
StoryEditor

Pre rolu v Priateľoch bola príliš tučná. Jennifer Aniston musela pred natáčaním schudnúť 14 kíl

23.09.2019, 09:00
Celebrity
Jedna z najobľúbenejších herečiek súčasnosti síce nikdy nepatrila medzi bacuľky, no ak chcela preraziť na filmovom plátne, musela na svojej postave poriadne zamakať.

Informáciu o tom, že herečka musela výrazne zmeniť váhu, priniesla nová kniha, ktorá vznikla pri príležitosti 25.výročia natáčania seriálu Priatelia. Jennifer v nej priznala, že bola pre typický hollywoodsky svet príliš veľká. Na vine však nebola ani tak jej konfekčná veľkosť ako to, že kamera pridávala niekoľko kíl.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#youngjenniferaniston

Príspevok, ktorý zdieľa Kasia Paszto (@kasiapaszto),

Herečka priznala, že pred začiatkom jej filmovej kariéry sa stravovala nezdravo. ,, Milovala som jesť majonézu na bielom chlebe, je to jedna z mojich najväčších pochúťok,'' priznala a zároveň dodala, že jej musela dať zbohom. ,,Môj agent mi to vtedy povedal priamo. Podľa neho som nedostávala role presne kvôli tomu, že som bola pri sebe,'' uviedla Jennifer.

Krásna herečka si však vstúpila do svedomia. V priebehu niekoľkých týždňov schudla neuveriteľných 14 kíl. Žiadne drastické diéty síce nedržala, no svoje stravovanie výrazne zmenila a neodmysliteľnou časťou jej života sa stal aj šport. Výsledky sa okamžite dostavili a krátko po tom, čo Jennifer získala rolu Rachel, jej kariéra začala rapídne stúpať a drží sa až do dnešného dňa. Tak, ako herečkin zdravý životný štýl, ktorý ju aj v 50-tke robí nesmierne príťažlivou!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#Friends debuted 25 years ago today - tap the bio link to lean some fun facts about #JenniferAniston! (?: Phil Mccarten/Shutterstock)

Príspevok, ktorý zdieľa Closer Weekly (@closerweekly),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sandy #movie #mothersday #jenniferaniston #americassweetheart #hollywood #faniston

Príspevok, ktorý zdieľa All About Jen ?? (@jenniferaniston_ph),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 19:18