shutterstock.com
StoryEditor

Ľutujem, že som s ňou nespal. Donald Trump bol fanaticky zamilovaný do princeznej Diany, ona sa ho bála

20.09.2019, 10:00
Celebrity
Dnešný prezident Spojených štátov mal na obľúbenú princeznú veľkú slabosť. Potvrdili to aj jej najbližší priatelia.

Aj keď sa princezná Diana s podnikateľom Donaldom Trumpom nikdy osobne nestretla, tamojší prezident bol jej krásou očarený. Dokonca až na toľko, že ju mal údajne sledovať. City k nej priznal aj krátko po jej smrti, kde sa o svojej platonickej láske rozhovoril. 

,,Boli časy, keď nevyzerala dobre, no zároveň boli časy, kedy vyzerala lepšie než ktokoľvek iný,'' priznal v americkej šou. Na otázku, či si myslí, že by medzi ním a princeznou Dianou mohlo niečo byť odpovedal jednoznačne. ,,Myslím, že som sa s ňou mohol vyspať. Ľutujem, že som to nestihol,'' vyjadril sa len pár týždňov po jej tragickej smrti. 

Krátko na to sa ozvala dôverná priateľka Diany, ktorá potvrdila, že mal Donald pre Dianu veľkú slabosť. Ona ho však ignorovala a vzbudzoval z nej strach a negatívnu energiu. Priznala, že jej mal dnes už prezident posielať kytice a darčeky hneď na to, ako sa rozviedla s princom Charlesom. ,,Desí ma,'' odpovedala Diana údajne za každým darom od Trumpa. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#FBF Donald Trump In 1985 #President #DonaldTrump #FuturePresident #1985 #Awesome #YoungDonaldTrump #Throwback #Friday #Weekend @realdonaldtrump

Príspevok, ktorý zdieľa Trump Family Fan Page (@trump_family_fans),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:11