Patrik Ratajsky
StoryEditor

Diana Mórová o láske: Chcem takýchto chlapov. Ktorý bude môj?

16.09.2019, 15:00
Celebrity
Kto by to bol na ňu povedal? Navonok silná a energická Diana Mórová (49), ktorá všetko zvláda ľavou zadnou, túži po jedinom – romantickom hrdinovi, ktorý ju už konečne zachráni.

Na javisku či pred kamerou necháva časť zo samej seba a vyšťavená prichádza domov. A tam sa jej začína druhá šichta. Všetko sa totiž točí okolo jej dospievajúceho syna Quida, ktorého má so zabávačom Jurajom Mokrým. Je tak mamou na plný úväzok a žienkou domácou. A aj keď krásna Diana nemala nikdy núdzu o pozornosť a komplimenty mužov, stále sa nenašiel ten pravý. Taký, ktorý by zostal v dobrom aj v zlom, v zdraví aj chorobe. Večné čakanie herečku tak unavilo, že už nečaká na nič. Na telefonáty ani na esemesky. Naďalej zostáva sama sebou a život si užíva so všetkým, čo príde. A šťastná je aj bez muža. Aj keď…

Chcem byť princeznou, po ktorú si príde princ

Keď Didi zabuchne dvere svojho bytu, ocitne sa niekde, kde galantní džentlmeni a poriadni samci ešte nevymreli. „Keď prídem domov, chcem mať ticho a najradšej si pozriem nejaký romantický film, kde sú muži, ktorí zachraňujú ženy, majú vypracované telá a vyzerajú ako Tarzan alebo Robin Hood,“ prezradila zasnená Diana v nedávnom rozhovore. Pri pohári dobrého vínka si vyloží nohy a relaxuje. „Každá žena sa túži zasnívať, na chvíľu byť princeznou a veriť, že ju niekto zachráni,“ myslí si herečka, ktorá to robí pre psychickú očistu svojej mysle: „Žena, ktorá nemá muža, si ho takto nájde aspoň fiktívne, a to jej dodá energiu a vyčaruje úsmev na tvári,“ hovorí umelkyňa, no a pri pohľade na ňu sa nám nechce veriť, že sa stále nenašiel ten pravý. Princ, ktorý by Dianu konečne vyslobodil z jej zakliateho zámku. Jej mnohé pokusy s láskou vždy stroskotali na obyčajnej každodennosti a na všetko zostala opäť sama. Nezostáva jej preto iné, ako sa utiekať k televíznym hrdinom. Reálni Robinovia Hoodovia a Tarzani, kde ste?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:04