Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňováinstagram.com/sajfa
StoryEditor

Pár, z ktorého ide čistá láska. Pozrite sa, ako vyznal Sajfa city svojej milovanej manželke Veronike

11.09.2019, 09:00
Celebrity
Jedna z najstabilnejších slovenských dvojíc včera oslávila tretie výročie svadby.

Redaktorka Veronika Ostrihoňová a moderátor Matej Cifra, známy ako Sajfa, si svoje áno povedali pred troma rokmi. Aj keď to dvojica ťahá už spolu približne 10 rokov, o stereotype alebo nebodaj vážnejších problémoch vo vzťahu nemožno hovoriť.

Veronika a Sajfa síce patria k párom, ktoré nemajú za potrebu vešať prehnané množstvo zamilovaných fotiek na sociálne siete, no napriek tomu je každému jasné, že sa milujú celým srdcom. Dôkazom toho je aj milé vyznanie, ktoré moderátor aj tohto roku adresoval svojej krásnej žene prostredníctvom sociálnej siete. 

,,Manželstvo je krásna vec... Od základnej školy som vedel, že si za manželku zoberiem tu najkrajšiu ženu na svete. Obávam sa ale, že moja manželka nemala podobnú predstavu o mne... Nevadí, ideme ďalej,'' zavtipkoval na instagrame pri fotografiách svojej dnes už manželky. K manželom už čochvíľa pribudne ďalší člen rodiny a my nepochybujeme o tom, že ak ho budú zahŕňať láskou tak, ako to robia doteraz, bábätko bude jedným z najšťastnejších na svete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:37