alexandra gachulincova
StoryEditor

Kto je Saša Gachulincová? S modelingom začala už v štrnástich rokoch. Pozrite sa, ako vtedy vyzerala!

09.09.2019, 13:43
Celebrity
Kráska, ktorú máte teraz možnosť vídať na televíznej obrazovke v šou Tvoja tvár znie povedome, je modelka svetového formátu.

Má 180 centimetrov, netypické črty tváre, blond vlasy a precestovaný celý svet. Rodáčka z Topoľčian, Alexandra „Saša“ Gachulincová, dnes patrí medzi úspešné topmodelky. Všetko sa to začalo, keď mala 14 a vyhrala slovenské kolo Elite Model Look a na svetovom finále skončila ako druhá a to je fakt veľký úspech. Teraz máte možnosť ju vidieť aj s inými slovenskými hviezdami v šou Tvoja tvár znie povedome. 

Už vo veľmi mladom veku sa jej život zmenil na "klasický modelkovský kolotoč" – kastingy, cestovanie, fotenia... kvôli ktorým jej puberta a mladosť vyzerali ináč, než Sašiných rovesníkov. Po tomto živote a kariére však sníva takmer každé mladé dievča. Takto vyzerala Alexandra Gachulincová, keď začala s modelingom. 

Oplatilo sa, pretože sa uchytila medzi tými najlepšími. Predvádzala pre značky ako Galliano či Calvin Klein. Hovorí sa však o nej, že je úplne „normálna“, otvorená, zdravo drzá. A nám v redakcii sa páči vyžarovanie, ktoré táto slovenská kráska má. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Sasha Gachulincová (@sashagachul),

Objavuje sa na titulných stranách tých najprestížnejších titulov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??? @madamefigarofr photo by @patricshaw makeup @reginebedot hair @martyn.foss.calder

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Sasha Gachulincová (@sashagachul),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:02