shutterstock.com
StoryEditor

Toto je seriál s hviezdnym ženským obsadením, ktorý nebudete vedieť vypnúť!

05.09.2019, 17:45
Celebrity
Autor:
TV MAX
Hviezdne obsadenie, neskutočné herecké výkony a dej, ktorý vás nechá v napätí. Ani nebudete vedieť ako, a zrazu budete pri poslednom pohári vína pozerať poslednú časť druhej série. My sme si tento seriál zamilovali!

HBO toto leto odvysielalo druhú sériu mrazivého seriálu Veľké malé klamstvá - Big Little Lies, ktorý sa stal zo dňa na deň veľkým hitom – aj vďaka hviezdnemu obsadeniu. Okrem Reese Witherspoon v ňom môžete vidieť Nicole Kidman, Meryl Streep či Lauru Dern. Seriál prostredníctvom čierneho humoru rozpletá tajomstvá žien matiek, ktoré sú podozrivé z úkladnej vraždy. Witherspoon v ňom stvárňuje Madeline, extrovertnú a živelnú ženu v domácnosti, ktorá z celého srdca nenávidí exmanželovu novú – a hlavne mladšiu – priateľku (Zoë Kravitz). V druhej sérii po šokujúcich udalostiach na benefičnej akcii (zomrie na nej jeden krásavec, neprezradíme ktorý, ak ste seriál náhodou ešte nevideli) sa mestečko spamätáva zo šoku a „klub železných matiek“ sa snaží dať svoje rozpadnuté životy späť do starých koľají.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa big little lies (@biglittlelies),

Konfliktná Meryl
Witherspoon má okrem stvárnenia hlavnej postavy na starosti aj celú produkciu seriálu, preto bola od šťastia celá bez seba, keď doň pritiahla svoju obľúbenkyňu Meryl Streep. Oscarová diva stvárňuje Mary Louise, ktorá sa dostáva do konfliktu úplne s každým. „Bolo naplnením mojich snov sledovať Meryl, ako sa pasuje s touto rolou. Zvládla ju fantasticky, až som na chvíľu uverila, že je zlá,“ vyjadrila sa so smiechom Reese na newyorskej premiére druhej série.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa big little lies (@biglittlelies),

Z kolegýň kamarátky
Blonďavá herečka, ktorá v roku 2006 dostala Oscara za snímku Walk the Line, nedá dopustiť na silné priateľstvá, ktoré vznikli počas nakrúcania Veľkých malých klamstiev. „Sila sesterstva nie je nijako limitovaná. Som hrdá, že môžem spolupracovať s týmito skvelými ženami. Ľúbim vás!“ napísala Reese na svojej sociálnej sieti. Uvidíme, ako si pred kamerami sadne s kamarátkou Jennifer Aniston. Podľa najnovších informácií totiž pripravujú seriál z prostredia ranných šou, ktoré sú za veľkou mlákou veľmi populárne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa miike (@mick_05),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 19:59