shutterstock.com
StoryEditor

Najsexi muž planéty Jason Momoa nemá telefón, počítač ani internet!

04.09.2019, 19:00
Celebrity
Odkedy sa na striebornom plátne objavil ako Barbar Conan, Aquaman či Khal Drogo v seriáli Hra o tróny, ženy po Jasonovi Momoaovi (39) šalejú. On je však verný jedinej žene, ktorú si vyhliadol ešte ako malý chlapec…

Dokonale vypracované telo, sexi jazvy, dlhá hriva a zasnený pohľad. To je sexi dobrodruh Jason Momoa, ktorého korene siahajú až na ďaleký Havaj. Práve tu sa totiž Jason narodil havajskému otcovi a mame s americko-nemecko-írskymi predkami. Keď ako malý osemročný chlapec pozeral televíziu a vtedy obľúbenú Show Billa Cosbyho, vyhlásil: „Mama, chcem ju!“ Myslel tým predstaviteľku Denise Huxtablovej, herečku Lisu Bonet, ktorá je od neho staršia o jedenásť rokov. A sny sa plnia. Splnili sa aj tie Jasonove. Čokoládová Lisa, ktorá bola predtým manželkou speváka Lennyho Kravitza, je dnes jeho ženou a majú spolu dve deti. Kým sa však Momoa stal hviezdou a najsexi mužom planéty za rok 2018, preskákal si kadečím. Študoval morskú biológiu, neskôr prešiel na štúdium biológie voľne žijúcich živočíchov, no ani jedno nakoniec nedokončil.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa jasonmomoa,prideofgypsies (@jasonmomoa_oficial),

Čo najďalej od besného Hollywoodu
V dvadsiatke sa rozhodol, že skúsi šťastie pred kamerou, a zašiel na kasting do Baywatch Hawaii. Keď si vystál sedemhodinový rad, žiadali od neho životopis. Momoa však žiaden nemal. Preto prišla otázka, či je model, a sympatický mladý muž odpovedal: „Áno, áno, som veľký model. Robím pre Gucci a Louis Vuitton,“ vymyslel si Havajčan, a tak sa začala jeho kariéra. Predtým však stihol robiť pre bezpečnosť, čo považuje za svoju najhoršiu prácu. Našťastie, hereckých ponúk pribúdalo. Zahral si vo filmoch Rodinka na výlete, Bez súcitu so Sylvestrom Stallonom či v snímke Cesta do Palomy, kde hral hlavnú postavu a rovnako film aj režíroval. Vedľajšiu rolu Aquamana stvárnil vo filmoch Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti a v Lige spravodlivosti. Až v roku 2018 uzrel svetlo sveta jeho sólový film Aquaman. A na toto sa čakať oplatilo. Herec nedávno prezradil, že to, že bude Aquamanom, vedel štyri roky. Musel však mlčať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa jasonmomoa,prideofgypsies (@jasonmomoa_oficial),

Na filme zarobil poriadny balík a práve táto rola ho vyšvihla medzi miláčikov Hollywoodu. Ďalej si zahral v seriáloch, medzi najúspešnejšie patrí Hra o tróny. „Vedel som, že ak budem tvrdo pracovať a nevzdám sa, že sa nakoniec stane niečo dobré. A to sa stalo,“ povedal herec, ktorý napriek veľkému úspechu zostáva stáť nohami pevne na zemi. „Teraz mám rodinu a deti a mám privilégium mať miesto, ktoré je vzdialené od všetkého bláznovstva,“ narážal tak na svoju oázu pokoja – päťakrový ranč, kde v obklopení zvierat a prírody žije so svojimi milovanými. Okrem toho miluje šport. Maká v posilňovni, behá, lozí po skalách či surfuje. A aj keď na prvý pohľad vyzerá ako obávaný bitkár – sexi jazva nad obočím je večnou pamiatkou z baru, umelec je praktizujúci budhista. Svoj tibetský výlet nazval „najlepšou životnou skúsenosťou“, objavil tu učenie budhizmu a začal študovať náboženstvo. Je pokojným, vyrovnaným a láskavým človekom, ktorý každý deň medituje a uprednostňuje čítanie kníh pred bojom. A čo je najlepšie – herec odmieta všetky výdobytky modernej doby a technológie. Nemá mobil, počítač ani internet! Stará sa o deti, ranč, športuje a číta Charlesa Baudelaira. Niekedy však predsa len vyjde aj do civilizácie a spolu s rodinkou si doprajú filmový zážitok v kine aj s pukancami a kolou. Ale naozaj len výnimočne. A tak úprimne – kto by nechcel žiť s najsexi mužom planéty na úplnej samote?!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa jasonmomoa,prideofgypsies (@jasonmomoa_oficial),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 11:22