shutterstock
StoryEditor

Už 27 rokov držia spolu v dobrom aj zlom. Obamovci sú dôkazom, že pravá láska existuje

04.09.2019, 11:00
Celebrity
Aj keď bývalý prezident Spojených štátov prežíval so svojou manželkou krízu, nikdy mu ani len nenapadlo nahradiť ju za inú.

Michelle a Barack sa zoznámili v právnickej firme, kde Michelle pracovala už nejaký ten čas. Už po prvom stretnutí bolo mladému právnikovi jasné, že našiel svoju pravú. Po ich stretnutí si totiž položil tri dôležité otázky. Je pre mňa zaujímavá? Vie ma rozosmiať? Bude dobrou mamou? Na všetky pochopiteľne povedal áno.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I knew it way back then and I’m absolutely convinced of it today — you’re one of a kind, @MichelleObama. Happy Birthday!

Príspevok, ktorý zdieľa Barack Obama (@barackobama),

Tak ako v každej dvojici, aj Obamovcov postihla kríza. Nikdy sa ju však nesnažili riešiť unáhlene, práve naopak. ,,Viem, že je veľa mladých párov, ktoré s niečím zápasia a myslia si, že s nimi niečo nie je v poriadku. Chcem, aby vedeli, že aj Michelle a Barack Obamovci, ktorí majú fenomenálne manželstvo a ktorí sa navzájom milujú, pracujú na svojom vzťahu a vyhľadávajú pomoc, keď to potrebujú," priznala bývalá prvá dáma vo svojej knihe. 

Za 27 rokov manželstva zvládli úspechy, ale aj pády. Michelle vytrvalo stála za svojím manželom počas budovania jeho kariéry a plne ho podporovala aj v rozhodnutí byť prezidentom. Barack bol zasa jej oporou v čase, keď potratila a prechádzala si ťažkými životnými obdobiami. Dvojica má spolu dnes dve takmer dospelé dcéry, no napriek tomu na nežnosti nezabúdajú. ,,Bolo to skutočne to najlepšie rozhodnutie, aké som kedy urobil, keď som bol dostatočne vytrvalý pri pozývaní ťa na rande, kým si konečne súhlasila. A dúfam, že to cítiš rovnako,'' adresoval Barack nedávno svojej žene milé slová. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 03:42